Bulvár

Nem mindenki örül a Zámbó családban, hogy hamarosan kiderülhet, hogyan halt meg a Király

rtl.hurtl.hu

2024. január 31. 7:09

A családtagok két év múlva tudhatják meg, hogy mi történt pontosan a végzetes éjszakán.

Nagyon sok év telt már el, és gyakorlatilag annyi teória keringett már a testvérünk halálával kapcsolatban, hogy én a magam részéről már belefáradtam még a gondolkodásba is... Fogalmam sincs, hogy kinek kell kérelmeznie, hogy hosszabbítsák meg a titkosítást, de akinek erre módja van, az tegye meg, és engedjük el végre Jimmykét!

– mondja Zámbó Marietta, Jimmy testvére a Blikknek a kapcsán, hogy közel két év múlva lejár a zenész haláláról készült hivatalos dokumentumok titkosítása.

Zámbó Jimmy másik testvére, Zámbó Árpi, a Fókusznak korábban elmondta, hogy szeretné, hogy nyilvánosságra kerüljön az iratcsomag, amelyből kiderülhet, ki a felelős az énekes haláláért. Kifejezte meglepetését, hogy egy olyan anyagot, amely Jimmyvel kapcsolatos, huszonöt évig titkosítva tartanak.


Zámbó Jimmy fia, Zámbó Krisztián számos teóriát hallott az énekes halálával kapcsolatban, de nem tudja eldönteni, mi az igazság. 

„A nyomozás óta mindenfajta összeesküvés-elméletet láttam. Annyian mondták, hogy titkosítva van az akta, hogy kicsit már kételkedem benne. De nem gondolnám, hogy kitalálták volna; sok, hozzám közel álló szerint létezik, és van köztük hivatali személy is. Mindig kitartottam annál, amit édesapám felesége, Edit mondott, de az évek alatt összezavarodtam. Annak idején Vágó Imréné még Doszpot Pétert sem engedte be a nyomozás helyszínére, ami a mai napig összezavar engem. Ha létezik az akta, utána fogok járni, mert mindenki szeretné látni, de ha az én kezembe kerül, soha nem fogom a nyilvánosság elé tárni” – mondta Zámbó Krisztián, aki azt kívánja, hogy édesapja békében pihenjen, és hogy a zenei munkássága miatt emlékezzenek rá.

Zámbó Jimmy halálának körülményeivel korábban a Fókusz is foglalkozott:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#zámbó jimmy#zámbó család#meghalt#dokumentum#titkosítás#titkosított

Címlapról ajánljuk