Bulvár

Balázs Péter Tahi Tóth Lászlóra emlékezett: Mire átértem, Laci már eszméletlen volt

rtl.hurtl.hu

2024. január 30. 5:44

A színész elmondta, hogy már nem tudott elbúcsúzni sem a barátjától.

Tahi Tóth László, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész és rendező, nyolcvanéves korában halt meg 2018-ban. A színész hosszan tartó, betegség után hunyt el. Balázs Péter, kollgája és barátja az utolsó napokban is mellette volt, írja a Blikk.

A tragédia előtt Tahi Tóth László felesége, Kárászy Szilvia, értesítette Balázs Pétert a színész állapotának rosszabbodásáról.

Sajnos, mire átértem hozzájuk, Laci már eszméletlen volt, és nem volt lehetőségünk arra, hogy váltsunk pár szót, de máig tisztán emlékszem arra, milyen elkeserítő volt olyan kiszolgáltatottnak és betegnek látni a barátomat

– emlékezett vissza a színművész, aki arról is beszélt a lapnak, hogy a barátja özvegye vigasztalhatatlan volt, hiába mondták neki, hogy újra kell kezdenie az életet, ő képtelen volt elfogadni a férje elvesztését.

„Tisztán emlékszem, az utolsó találkozásunkra, ami a Budagyöngyében történt. A feleségemmel vásárolni mentünk, amikor véletlenül összefutottunk Szilviával, aki akkor már nagyon rossz állapotban volt, lelkileg teljesen összetört. Elkezdtünk beszélgetni, de alig pár szó után felpattant azzal, hogy mennie kell. Nem sokkal később érkezett a hír, hogy elhunyt. Azt gondolom, ő már lemondott az életről, Laci után akart halni, ami sikerült is neki” – tette hozzá Balázs Péter.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#tahi tóth lászló#Balázs Péter#színész#meghalt#betegség

Címlapról ajánljuk