Bulvár

„Lelkiismeret-furdalásom volt” – Istenes Bence tiszta vizet öntött a pohárba a Rácz Jenő elleni Sztárbox-meccs ügyében

rtl.hurtl.hu

2023. december 29. 7:23

Istenes Bence hosszan beszélt a Sztárboxról, a felkészülésről és azt is elárulta, hogy újra elvállalná-e a szereplést a műsorban.

Az RTL műsorvezetője, Istenes Bence a saját YouTube-műsorában, az Istenestben mesélt a mögötte álló nehéz időszakról, a Sztárboxról és arról, hogy újra elvállalná-e. A beszélgetést a 24.hu szemlézte.

Istenes Bence elmondta, hogy a Rácz Jenő elleni meccs előtt nagyon kemény hónapok álltak mögötte. Már év eleje óta odafigyelt az étrendjére, edzett, folyamatosan forgatásokra járt, mindeközben vidékre költöztek egy felújítás alatt álló házba, a gyerekei új óvodába és iskolába kerültek, rendszeresen ingázott – mindez pedig nagyon leterhelte Istenest.

Elárulta azt is, hogy a meccset megelőző hetekben már a teste is ellenkezett. A Rácz Jenő elleni, pontozással elvesztett mérkőzéséről pedig így beszélt:

Éreztem az energiákat. Mentem be a ringbe, és azt éreztem, hogy figyelj, én lehet, hogy jobb vagyok, nem tudom, kiderül, sportszempontból. De én ezt a meccset itt nem tudom megnyerni. Mikor érzed az energiákon, hogy elnyomnak. Éreztem, hogy hú, itt nem jó lenni. Egyszerűen rossz volt bemenni. Lelkiismeret-furdalásom volt, tudtam, hogy mennyien most mit gondolnak, és hogy nem is igaz, amit gondolnak. Az igazat úgy értem, hogy én tudom, mi van bennem, a lelkemben, és hogy én nem akartam rosszat

– mondta a meccs előtti üzengetésre utalva Rácz Jenővel. A kettejük közti feszült viszony aztán néhány nappal a meccs után oldódott fel.


Arra is kitért, hogy újra szerepelne-e a Sztárboxban, erre a következőt válaszolta:

Olyan mélységei voltak az egész évnek. Amiket ott megéltem, amiatt egyébként tényleg igen. Hogy magamhoz egyszerűen közelebb tudtam kerülni. Jobban megértettem magam, amint elindultam ezen az önismereti úton öt évvel ezelőtt, amikor volt két ideg-összeroppanásom, és elindultam saját magam felé, El Caminóra mentem, családállítás és minden. Ehhez ez az egy év nagyon sokat hozzátett, hogy visszataláljak magamhoz, és az az ember legyek, aki nagyon régóta lenni akartam. Úgyhogy igen. A kérdésre a válasz az, hogy igen, így is elvállalnám.

Az ominózus Rácz Jenő elleni meccs után a műsorvezető a Reggeliben is beszélt az élményeiről:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#Sztárbox#istenes bence#fellépés#rácz jenő#balhé

Címlapról ajánljuk