Sztárbox

Küszöbön a szeretet ünnepe, és itt van, amire senki nem számított: szent a béke Istenes Bence és Rácz Jenő közt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. december 1. 16:20

Igazi adventi ajándékkal lepték meg rajongóikat a Sztárbox ellenségeskedésbe belecsúszott versenyzői: Istenes Bence és Rácz Jenő megbeszélték dolgaikat és békét kötöttek.

Váratlan fordulatot vett az Istenes Bence és Rácz Jenő közti ellenségeskedés, ami a Sztárbox múlt vasárnapi, első elődöntője óta tartott, amelyet Rácz Jenő négy menetben egyhangú pontozással nyert. A kiélezett meccs, a ringen belüli és kívüli szócsaták, kommentekben folytatott adok-kapok és eszkalálódó nyilatkozatháború után péntek délután Istenes Bence és Rácz Jenő is közzétett egy-egy közös fotót Instagramon, hírül adva, hogy megbeszélték dolgaikat és békét kötöttek.


A találkozót Rácz Jenő kezdeményezte: három nappal a meccs után írt Istenes Bencének egy sms-t azzal, hogy kemény időszakon vannak túl, de ha még tudnak egymásnak tiszteletet adva beszélni, akkor szívesen felhívja őt. Istenes erre nyitottnak mutatkozott és összejött a személye találkozó, amelynek során megbeszélték a kettejük közti nézeteltéréseket és a vitákat.

Örömmel tudatom a szurkolóinkkal, hogy sikerült mindent megbeszélni, bocsánatot is kértünk egymástól az esetlegesen okozott negatív dolgok miatt. Innentől kezdve nem ellenségek, hanem ellenfelek lettünk! Köszönöm, hogy méltó ellenfelek lehettünk egymásnak, innentől kezdve minden más médiatörténelem marad…

Rácz Jenő ezután közölte, hogy nem kívánnak a ringben történtekkel kapcsolatban többet nyilatkozni, majd azzal zárta a posztot, hogy

Közeledik a szeretet ünnepe, szeressétek egymást


Istenes Bence instás posztjában először is elnézést kért mindenkitől, akit esetleg megbántott az elmúlt időszakban, majd így folytatta:

Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a box és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket.

Istenes a meccs óta eltelt időben belátta, hogy neki is nagy felelőssége volt abban, hogy elfajultak a dolgok közte és Rácz Jenő közt.

Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a boxhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva!

Istenes bizakodásának adott hangot, hogy adódik majd alkalom egy visszavágóra, ami már tényleg csak az ökölvívásról szól majd.

Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!

zárta posztját Istenes.


A Sztárbox két szereplőjével nemrég külön-külön interjút lehetett olvasni az rtl.hu-n:

Rácz Jenő egyebek mellett arról beszélt, hogy élete egyik legnehezebb időszakát élte át az elmúlt héten: előbb Kabát Péter megrázó KO-ját kellett feldolgoznia, miközben egyre nagyobb nyomást helyezett rá a kommentháború Istenes Bencével, amiről eleinte azt hitte, hogy csak vicc és médiafogás. Az interjú itt olvasható.

Istenes Bence úgy érezte, szoros meccset vívott Rácz Jenővel, de szerinte egyértelműen az ő javára billent a mérleg, és a csapata is igazságtalannak érezte a pontozók döntését. A műsorvezetőnek nem volt baja azzal, hogy Rácz Jenővel olykor szabálytalanul összegabalyodtak a ringben, a séf meccs közben odaszúrt szavait viszont zokon vette. Az interjú itt olvasható

Nyitókép: Rácz Jenő / Istenes Bence / Instagram

#Sztárbox#istenes bence#instagram#kibékülés#rácz jenő#Videó#Fókusz

Címlapról ajánljuk