Bulvár

Snoop Dogg hét megtermett testőrrel érkezett egy karácsonyi vacsorára, akik mindent felzabáltak

rtl.hurtl.hu

2023. december 22. 15:31

A rapper azt ígérte, hogy egy vele együtt három fős társasággal megy, ehelyett egy kisebb tömegnyi, nagyjából két méter magas testőrt vitt magával.

Hogyan rontsunk el egy karácsonyi vacsorát? Snoop Dogg válasza erre: hét jól megtermett testőrrel, akik minden kaját elpusztítanak. Legalábbis erről mesélt a rapper jó cimborája, a sztárséf Martha Stuart egy amerikai talkshow-ban, amit a bingehulu.com szemlézett.

Stewart azt is felidézte: amikor meghívta a rappert az alkalomra, ő azt ígérte, hogy harmadmagával fog érkezni. Ehelyett nyolcan jöttek: Snoop, valamint hét, nagyjából két méter magas testőr, akiket az előadó következetesen „Icinek” és „Picinek” szólított.

A sztárséf azt mondta, hogy Snoop testőrei ezután „megettek mindent, és semmit sem hagytak a többi vendégnek”. Emiatt arra kényszerült, hogy szendvicseket készítsen az utolsó utáni pillanatban, hogy ne maradjanak éhesen a meghívottak. A beszélgetésben az is elhangzott, hogy a rapper olyan sokat füvezik, hogy folyamatosan éhes miatta.

Nyitókép: Henning Kaiser / picture alliance via Getty Images

#Bulvár#snoop dogg#testőr#karácsony#vacsora##zabálás

Címlapról ajánljuk