Bulvár

Ők 2023 leggyűlöltebb celebjei

rtl.hurtl.hu

2023. december 15. 14:50

Megszégyenítettek másokat, elítélték őket, pofátlankodtak, kiderültek mocskos titkaik. 

Az év végének közeledtével a WatchMojo szedte össze, hogy szerintük kik voltak 2023 leginkább utált celebjei. A lista erősen szubjektív, így érdemes kellő távolságtartással kezelni.

10. Justin Timberlake

Sokáig úgy tűnt, hogy 2023 Justin Timberlake éve lesz: hatalmas, világkörüli turnéról pusmogtak, új filmje készültés az N'SYNC is újra összeállt. Majd megjelent Britney Spears meglepően őszinte és kitárulkozó memoárja, amiben kínos részleteket árult el párkapcsolatukról és szakításukról. A könyvről alapos cikket írtunk, itt elolvashatja. A The Woman in Me Britney Sperasnek hatalmas siker, Justin Timberlake-nek pedig hatalmas pofon volt. Az énekesnő ugyanis részletesen beszámolt arról, hogy Timberlake hogyan becsmérelte őt, hogyan szakított vele sms-ben, illetve hogy egy váratlan terhességnél mennyire (nem) állt mellette.

9. Justin Roiland

Justin Roiland az Egyesült Államok ünnepelt szinkronszínésze, a Rick és Morty című sorozat társalkotója volt. A csodálat azonban megvetéssé változott, amikor kiderült, hogy Roilandot családon belüli erőszakkal vádolják. Később az is kibukott, hogy már nagyon rég nem igazán vett részt a Rick és Morty készítésében. Helyét azóta egy másik színész vette át.

8. Colleen Ballinger

A Miranda Sings sztárját 2020-ban Adam McIntyre youtuber azzal vádolta meg, hogy fiatalabb korában helytelenül viselkedett. A botrány elült, de 2023 júniusában újra fellángolt, amikor egy másik youtuber, Kodee Tyler Dahl alátámassza McIntyre állításait. A Ballinger elleni vádak listája hosszúra nyúltm, amelybe beletartozott a grooming és a faji érzéketlenség is. Ballinger egy elvileg bocsánatkérő videóval reagált, amelyben ukulelén játszott. És a videóban egyáltalán nem kért bocsánatot.

7. Drew Barrymore

Hollywood korábbi cukikája idén igencsak megosztotta kollégáit, rajongóit. A színésznő hetekkel az írósztrájk hivatalos lezárása előtt visszahozta talk show-ját, bár háttérstábja több tagja is csatlakozott a sztrájkot. Így egy kis fügefalevéllel érvelt: szakszervezeti tagsággal nem rendelkező írók nélkül hozta vissza műsorát. Később bocsánatot kért és felfüggesztette műsorát, ekkor azonban már késő volt. 

6. Elon Musk

A multimilliárdos Elon Musk mindig is rejtélyes, megosztó figura volt, ez idén az ellenszenv irányába billent a jelek szerint. Elon Musk szinte teljesen tönkretette a Twittert. A közösségi oldal megvásárlását követően Musk 75 százalékkal csökkentette a Twitter korábban 75 ezer fős csapatát, visszaengedte a kitiltott felhasználókat (a gyűlöletbeszéd és félretájékoztatás beáramlásával együtt). Emellett pénzt kér a felhasználóktól az áhított kék pipaért, ráadásul az X nevet adta a korábbi Twitternek.

Ha esetleg lemaradt volna a Tesla Cybertruck nevű modelljének bemutatóján történt malőrről, itt bepótolhatja:


5. Lizzo

Egy másik korábbi üdvöske zuhanását is elhozta 2023. Lizzo nem csak dalai, hanem testpozitivitása miatt is igazi ikon volt. Ezt beárnyékolni látszik, hogy három korábbi háttértáncosa szerint Lizzo megszégyenítette őket súlyuk miatt, diszkriminációval, valamint a zaklatással és az ellenséges munkakörnyezet különböző formáival vádolták meg az énekesnőt. Lizzo mindent megtett, hogy tagadja az állításokat, de a közönség nem volt teljesen meggyőzhető.

4. Jonathan Majors

A színész éve talán nem is indulhatott volna jobban. Szerepelt a Creed III-ban és az MCU-birodalomba is bekerült Kangként. Mindez lassan a feledés homályába vész, mivel a színészt letartóztatták, mert állítólag megütötte volt barátnőjét, Grace Jabbarit New Yorkban. Jabbarit később szintén letartóztatták testi sértés és garázdaság gyanújával. Ami Majors-t illeti, a Marvelnél állítólag újragondolják a Kanggal kapcsolatos terveiket a jövőbeli filmekben. 

3. Andrew Tate

Ehhez talán nem is kell sokat hozzáfűzni. Andrew Tate influenszer a börtönben kezdte 2023-at. Testvérével együtt egy romániai börtön vendégszeretetét élvezhette, miután 2022 végén letartóztatták emberkereskedelem és szervezett bűnözés miatt. A korábbi kickboxoló a cellájában ülve panaszkodott a pokoli körülményekre, a nyilvánosság részéről azonban minimális szimpátiát kapott. Augusztusban házi őrizetbe helyezték, azóta is börtönkörülményein sápítozik, amikor lehetősége adódik rá.

Ajánló: Semmelweis Ignáctól kölcsönözte a nevét Andrew Tate nőket nyomorba döntő szektájának szellemi vezetője

2. Jada Pinkett Smith

A színésznő memoárja nem volt olyan sikeres, mint Britney Spears-e, a köré alkotott médiakampány azonban a WatchMojo szerint már túlterhelte a közvéleményt. Fájónak tűnő megjegyzésekett tett Will Smith-el való házasságára és azt is elárulta, hogy 2016-ban különváltak. A kést egy fájó mijelentéssel forgathatta meg gyermekei apjában, azt állította, hogy valódi szerelme Tupac Shakur volt. 

1. Danny Masterson

Szeptemberben hét nő megerőszakolásáért 30 év börtönre ítélték Danny Masterson, az Azok a 70-es évek-show című sorozat hajdani sztárja. A 47 éves színész 15-15 évet kapott mindkét ügyben. Masterson felesége, Bijou Phillips színész-énekes is részt vett a tárgyalásokon. Masterson mindvégig tagadta a vádakat, erről korábbi cikkünkben olvashat.

Nyitókép:  Leon Bennett/Getty Images

#Bulvár#celeb#utál#lista#justin timberlake#britney spears#andrew tate

Címlapról ajánljuk