Bulvár

Berki Mazsi: A férfiak esetében sem az anyagi javakat helyeztem soha előtérbe

rtl.hurtl.hu

2023. december 10. 9:09

Berki Mazsi a Sztárboxnak köszönheti, hogy az emberek többsége már nem teljesítmény nélküli celebet lát benne.

Magának, édesapján és párjának szeretett volna bizonyítani Berki Mazsi, amikor elvállalta a szereplést a Sztárboxban. A celeb erről a Blikknek nyilatkozott.

Berki Mazsinak  „nagyon jól esik, hogy az emberek többsége már nem teljesítmény nélküli celebet lát” benne a Sztárboxban való szereplése után. Hozzátette, hogy kevesen gondolnák róla, de nagyon nehezen hoz meg döntéseket, és elmondta:

A férfiak esetében sem az anyagi javakat helyeztem soha előtérbe, mindig az érzelmi biztonságra volt szükségem, amit a jelenlegi páromtól, Zoltántól maximálisan megkapok.

Közölte, hogy új párja „erős érzelmi hátországot biztosít” számára, és példának hozta fel, hogy kislánya bölcsijét is Zoltán választotta ki, mert ő „hezitálós típus”.

Berki Mazsi döntőzik

Vasárnap este lesz a Sztárbox döntője, ahol Berki Mazsi ellenfele Dobos Evelin lesz, akiről egy vírusfertőzés miatt az utolsó pillanatig nem lehet tudni, hogy vállalni tudja-e a mérkőzést. Mára azonban kiderült, hogy Evelin már jól érzi magát, és vállalja az esti Sztárbox-döntőt Mazsival, aki csúcsformában edzett az összecsapásra. 

A Fókusz riportja azt mutatta be, hogyan készült a döntőre Dobos Evelin és Berki Mazsi:

Nyitókép: Sztárbox

 

#Bulvár#Berki Mazsi#Sztárbox

Címlapról ajánljuk