Bulvár

„Természetes, hogy mindig összeszorul a torkom, amikor egy Omega-dalt meghallok” – gyászáról beszélt Kóbor János özvegye

rtl.hurtl.hu

2023. december 8. 6:44

„Igaz is meg nem is az a bölcsesség, hogy az idő megenyhíti a fájdalmat” – mondta.

Két éve december 6-án halt meg Kóbor János, az Omega frontembere, az évforduló alkalmából pedig a Blikknek beszélt a koronavírusban meghalt zenész özvegye, Kóbor-Deme Zsóka, valamint lánya Kóbor Léna.

„Elveszíteni azt, akit tiszta szívedből szeretsz, mindig tragédia. Annak a napnak minden évfordulója szívszaggató, különösen akkor, ha egy olyan ünnephez kötődik, ami az egész világ számára a szeretetet jelenti, és öröm tölti meg a házakat. Nem hiszem, hogy a Mikulás vagy akár a karácsony is ugyanazt jelentené nekem vagy Lénának, mint azelőtt” – fogalmazott Kóbor-Deme Zsóka.

Hozzátette: „Igaz is meg nem is az a bölcsesség, hogy az idő megenyhíti a fájdalmat. Egyelőre csak azt tudom mondani, hogy nekem ehhez még nem telt el elég idő. Nincs nap, hogy ne gondolnék rá”.

Az elején az is fájó volt nekik, hogy Omega-slágereket hallgassanak, de nem mindig tudták kivédeni a tévében, rádióban. Mostanra már azonban az özvegy úgy érzi, néha jó meghallgatni a sokak által szeretett szerzeményeiket. „Természetes, hogy mindig összeszorul a torkom és könnyek fojtogatnak, amikor egy Omega-dalt meghallok” – mondta. 

Nyitókép: Mohai Balázs/MTI

#Bulvár#kóbor jános#omega#gyász#koronavírus

Címlapról ajánljuk