Bulvár

„A k*rva anyádat!” – Alföldi Róbert kifakadt, és faképnél hagyta oktatóját

rtl.hurtl.hu

2023. december 7. 7:52

Az autósoktató ordított vele, megalázta, „szívemnek” szólította. Ezért nincs a mai napig jogosítványa – mesélte egy interjúban.

Alföldi Róbert elmesélte, miért nincs jogosítványa annak ellenére, hogy már főiskolás korában nagyon szeretett volna szerezni. Felidézte: vezetésoktatója gyakran megalázta őt, ő pedig egy ponton faképnél hagyta őt.

„Az átkos szocializmusban, még a főiskolai tanulmányaim alatt szerettem volna jogosítványt szerezni. Elkezdtem, egyrészről nem szerettem, mert korán kellett kelni, ami nehezen ment, de ezt megoldottam. Az oktatómmal voltak gondjaim, olyan maffiózószerű ember volt, amit nehezen viseltem. Sőt sehogy” – idézte a Blikk a Best Magazint

Elmondása szerint az oktató folyamatosan üvöltözött vele, és megalázta. „Szívem, nem tudja, hogy kell indulni?!” – mondta például.

„A stílusa meghatározta a vezetésem egész hangulatát, és miután tudtam, az oktatóm minden bizonnyal nem fog megváltozni, az egyik alkalommal, ránéztem, bocsánatot kértem, és azt mondtam neki: »A kurva anyádat!«” – idézte fel a színész-rendező, aki azóta sem szerzett jogosítványt.

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

#Bulvár#alföldi róbert#jogosítvány#vezetés#oktató#megalázás

Címlapról ajánljuk