Bulvár

Rubint Réka a Sztárbox után „a magzatmázhoz hasonló illatot” érzett Norbi jr. izzadt és véres testén

rtl.hurtl.hu

2023. november 7. 19:07

Felerősödtek az anyai ösztönök, mondta Rubint, aki a meccs előtt a Bazilikában imádkozott fiáért.

„Amit én most érzek, az túlmutat a büszkeségen. Úgy érzem magam, mint szülés után, újjászülettem, mint édesanya” – így számolt be Rubint Réka a Facebook-oldalára feltöltött videóban Schobert Norbi jr. meccséről a Sztárboxban.

Rubint bevallotta, hogy hajnali négyig képtelen volt elaludni, olyan adrenalinlöketet kapott. Ám hálás az RTL-nek és a fiának is, hogy átélhette ezeket az érzéseket. „Kékre, zöldre, lilára vertem a combom, annyira izgultam! Ilyen ösztönszerű érzésem még sosem volt, mint tegnap. Odaadtam volna az életemet, hogy meg tudjam védeni Norbikát”.

Annyira felerősödtek bennem az anyai érzések, mint még soha. Amikor a meccs után magamhoz ölelhettem a fiam izzadt és véres testét, egészen különös illatot éreztem. Ugyanazt, mint tizennyolc évvel ezelőtt, amikor Norbika megszületett: egy, a magzatmázhoz hasonló illatot

– mondta. Azt is hozzátette: „A meccs előtt voltunk a Bazilikában, imádkoztunk Istenhez, hogy segítse őt. A mérkőzés alatt is végig imádkoztam érte, egy pillanatra sem ültem le, mert azt éreztem, ha én leülök, ő is leül a ringben, ha én összerogyok, ő is”. Szerinte Norbi jr. „minden túlzás nélkül olyan volt, mint egy gladiátor”.

Nyitókép: Rubint Réka / Facebook

#Bulvár#schobert norbi jr.#rubint réka#magzat#Sztárbox#küzdelem#anya

Címlapról ajánljuk