Bulvár

Rubint Réka: A fiunk végre ki tudott lépni a Schobert-Rubint házaspár árnyékából

rtl.hurtl.hu

2023. november 6. 13:45

Szerinte Schobert Norbi jr. felnőtt oroszlánként jött vissza a Sztárbox ringjéből.

A második, vasárnapi Sztárbox főmérkőzése volt az első olyan férfi összecsapás, amely nem kiütéssel ért véget, mégis ezen alakult ki eddig az egyik legnagyobb bunyó. 

Istenes Bence és Schobert Norbi jr. óriási fordulatszámon bokszolták végig a négy menetet, amelynek a végén Istenes Bence győzelmét hirdették ki. 

Schobert édesanyja, Rubint Réka nemcsak a helyszínen követte a meccset, most a Facebookon is írt arról, hogy mennyire büszke 18 éves fiára. 

Norbikakènt /mint egy kis oroszlán/ ment ki tegnap este a szavannára vadászni és felnőtt oroszlánként küzdött és állt helyt

– írta a fitneszedző, aki szerint ugyan lehetne taglalni a két versenyző közti korkülönbséget, vagy azt, hogy melyikük töltött több időt boksszal, de felesleges, mert nem ez számít.

Tudjàtok, hogy mi szàmít?! Az, hogy ez a kisfiú, a mi fiunk végre ki tudott lépni a Schobert -Rubint házaspár árnyékàból és NEMES! Tiszta szívű! Igazi harcosként, maximális tisztelettel az ellenfelével szemben 4! csodálatos menetben, 5! hónap felkészüléssel megküzdött Önmagáért! Önerőből!

– tette hozzá Rubint, aki úgy fogalmazott, potyognak a könnyei az örömtől, a büszkeségtől és a mérhetetlen hálától, amit a Jóisten felé érez, hogy ilyen nagyszerű embernek lehet az édesanyja. 

Nagyon büszke vagyok Rád Oroszlán! Nagyon szeretünk!


Nyitókép: Rubint Réka

#Bulvár#rubint réka#schobert norbert#ifj. Schobert Norbert#schobert norbert jr.#Sztárbox#box

Címlapról ajánljuk