Bulvár

Megvan, hol, milyen luxusapartmanban lakik Angelina Jolie Budapesten

rtl.hurtl.hu

2023. november 6. 6:00

A Maria Callast alakító Angelina Jolie egy havi kétmillió forintba kerülő luxuslakásban él, amíg Budapesten forgat, tudta meg a Blikk. 

Egy, a budai Vár közelében található luxusapartmanban él Angelina Jolie, amíg Budapesten forgat – írta a Blikk. A cikk szerint bár a színésznő próbál nem feltűnést kelteni, többen látták már távozni vagy érkezni a környéken.

A Blikk értesülései szerint Angelina Jolie minden alkalommal az utcán várja az érte érkező fekete Mercedest, amely aztán elviszi a forgatásra. A lapnak több környéken lakó ember is elmondta, hogy semmilyen különleges felhajtásnak nem voltak tanúi az elmúlt napokban.

Az apartmanházban havi kétmillió forintos bérleti díjat kell fizetni a több mint 200 négyzetméteres, három hálószobás lakásért, de ezért cserébe korlátlan spa- és wellness-szolgáltatás, medence, masszázs és szauna várja a lakókat

Jolie három hónapig forgatja Budapesten a világhírű operaénekes, Maria Callas életéről szóló filmet, és gyerekeivel együtt költözött a városba. November másodikán az Operába is elment, hogy meghallgassa Verdi Requiemjét, ami a róla készült képek tanúsága szerint könnyekig meghatódott. Szombaton az Andrássy úton zajlott a forgatás, amit le is zártak a filmfelvételek miatt. 

Angelina Jolie nem először jár Magyarországon. 2010-ben az akkor még romos turai kastélyban járt forgatási helyszínt keresve, és egyedül a Fókusznak sikerült megörökítenie az első filmjét nálunk forgató filmsztárt:


2010 októberében pedig Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei a budatétényi Camponában ebédeltek. A Fókusz is ott volt, és titokban megörökítette a bevásárlóközpont nem mindennapi eseményét:


Nyitókép: Angelina Jolie amerikai színésznő az Örökkévalók (Eternals) című filmje bemutatóján Londonban 2021. október 27-én. Fotó: MTI/EPA/Vickie Flores

 

#Bulvár#angelina jolie#budapest#forgatás#lakás#budai vár

Címlapról ajánljuk