Bulvár

Schobert Norbert: Fontosnak tartom, hogy érezzem Krisztus jelenlétét az edzéseimen is

rtl.hurtl.hu

2023. október 8. 15:11

Schobert Norbert fitneszguru jobban érzi magát, és visszatér edzéseket tartani. Két tárgy van nála mindig edzés közben is: egy kereszt a nyakában és egy pulzusmérő.

Nehéz időszakon van túl Schobert Norbert, akinek Norbi Update nevű cége a nyáron megszűnt – a cégre előzőleg jelentős, 40 millió forintos bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal, ezzel a fogyásbarát élelmiszerekkel foglalkozó vállalkozás tartozása 200 millióra nőtt. 2021-ben pedig sztrókon és életmentő műtéten esett át a fitneszguru.

Az üzletember a Borsnak most arról beszélt, hogy felesége, Réka ösztönzésére újra edzéseket fog tartani. Az első alkalmon már túl is van: negyvenperces edzést tartott, a legkevésbé sem fáradt ki, a közönség pedig tombolt Norbi elmondása szerint.

Úgy érzem, kijöttem a mélypontról, most olyan jól vagyok, hogy még 5-10 évig is vállalhatnék edzéseket. Szerintem lenne rá igény

– fogalmazott. 

A lap rákérdezett a Norbi nyakában látható keresztre, amit még az edzésen is viselt. Mire Schobert azt mondta, az edzéseken két dolog van mindig nála: a kereszt és a pulzusmérő, 

azaz a hit és a tudomány.

 

A keresztet Rékától kaptam régebben, de csak egy éve kezdte el rendszeresen viselni. „Azóta mindennap imádkozom, és fontosnak tartom, hogy érezzem Krisztus jelenlétét a napjaimban, így az edzéseimen is” – fogalmazott Norbi.

Az idén májusban kirótt GVH-büntetés után Norbi még arról beszélt a Fókusznak, hogy nem tűnik el, ahogy a cége sem. Viszont nem fog többet a fogyásról kommunikálni:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#schobert norbert#update#edzés#kereszt#jézus#kereszténység#imádság#norbi update

Címlapról ajánljuk