Bulvár

Egyre botrányosabb válás: Sophie Turner visszaperelné Angliába a gyerekeiket Joe Jonastól

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 22. 7:52

A válófélben lévő színésznő igyekszik elérni, hogy két kislánya az USA-ból visszatérjen Angliába, és ő nevelhesse őket. Sophie Turner állítása szerint Joe Jonas jogtalanul tartja magánál a gyerekeket.

Pert indított válófélben lévő férje ellen Sophie Turner brit színésznő, azt követelve Joe Jonas amerikai zenésztől, hogy adja vissza neki gyerekeit, akik augusztus óta vannak a férfinál, New Yorkban. A bíróságra benyújtott keresetben azt követelik, hogy a gyerekeket engedje vissza „angliai otthonukba”. 

Joe Jonas a beadvány szerint visszatartja a gyerekek útleveleit, és jogtalanul tarja magánál a két kislányt.

Turner azt állítja, hogy házasságuk megromlása előtt megegyeztek abban, hogy Angliában fognak letelepedni, és a gyerekek már „teljesen beilleszkedtek” az angliai életbe. Amikor Turner magával akarta vinni a kislányokat Angliába, Jonas nem adta át az útleveleiket – olvasható a beadványban.

Jonas szóvivője a CNN-nek kijelentette, hogy a gyerekek „az Egyesült Államokban születtek, és amerikai állampolgárok”, de hozzátette, hogy Jonas készen áll a megegyezésre, és azt akarja elérni, hogy felváltva, mindketten neveljék a gyerekeiket.

A pár 2019-ben házasodott össze, és két esküvőt is tartottak, az egyiket Las Vegasban, a másikat Franciaországban, utóbbin Turner egy Louis Vuitton menyasszonyi ruhát viselt. Ezután két közös lányuk született, a 3 éves Willa és 1 éves kishúga, akinek nem árulták el a nevét.


Augusztus 15-én Turner az Instagramon még megünnepelte férje 34. születésnapját egy olyan képpel, amelyen a pár egyforma zöld-fehér csíkos pizsamát visel. Szeptember elején azonban már mindenki tudta, hogy Jonas és Turner házassága véget ért.

A TMZ című bulvárlap információi szerint a házaspár kapcsolata legalább fél éve megromlott. Egy forrásuk úgy fogalmazott: Sophie bulizni szeret, Joe pedig inkább otthon lenni, nagyon különböző az életstílusuk.

A TMZ értesülései szerint a két gyerek az utóbbi három hónapban szinte végig Jonasszal volt. Ezt megerősítette a csütörtökön benyújtott perirat is. A két kislány Turner forgatási elfoglaltságai miatt volt az apánál, akinek több ideje volt velük foglalkozni. 

Sophie Turner Londonban volt, Joe Jonas és testvérei pedig az Egyesült Államokban turnéztak, velük voltak a gyerekek is. A lap úgy tudja, hogy Joe Jonas mozgásérzékelős okoskamerájukon keresztül látta vagy hallotta, hogy felesége mond vagy tesz valamit, így jött rá, hogy vége a házasságuknak.

Nyitókép: REUTERS/Danny Moloshok

#Bulvár#sophie turner#joe jonas#gyerekek#válás#válóper#per

Címlapról ajánljuk