Bulvár

Kamerájuk buktathatta le Sophie Turnert, ezért válik tőle Joe Jonas

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 7. 11:27

Egy közeli forrás szerint Sophie bulizni szeret, Joe pedig inkább otthon lenni, nagyon különböző az életstílusuk. 

Joe Jonas látott vagy hallott valamit Sophie Turnerrel kapcsolatban, ez volt az utolsó csepp a pohárban, erről beszélt több, az énekest jól ismerő forrás a TMZ-nek. A házaspárnak két közös gyerekük van. 

A lap úgy tudja, hogy Joe Jonas mozgásérzékelős okoskamerájukon keresztül látta vagy hallotta, hogy felesége mond vagy tesz valamit, így jött rá, hogy vége a házasságuknak. A lap szerint a házaspár kapcsolata legalább fél éve megromlott. Egy forrásuk úgy fogalmazott: Sophie bulizni szeret, Joe pedig inkább otthon lenni, nagyon különböző az életstílusuk. 

A TMZ értesülései szerint a két gyerek az utóbbi három hónapban szinte végig édesapjukkal volt. 

Sophie Turner Londonban volt, Joe Jonas és testvérei pedig az Egyesült Államokban turnéztak, velük voltak a gyerekek is. 

A lap szerint az énekes a múlt héten legalább két válóperes ügyvéddel is felvette a kapcsolatot Los Angelesben – pedig a válókeresetet Floridában nyújtotta be kedden. 

Valóban krízisben van Harry herceg és Meghan Markle házassága? Arról, hogy miben különbözhet egy királyi sarjnak a válása egy hollywoodi hírességhez képest, Dr. Hyross Virág válóperes ügyvédet kérdeztük a Reggeliben:


Nyitókép: Mario Anzuoni / Reuters

 

#Bulvár#joe jonas#sophie turner#válás#lebukás

Címlapról ajánljuk