Bulvár

Egy kommentelő provokálta Dobó Ágit az Instán, mások helyretették

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 10:13

Dobó Ági és Kis Csaba mindig is őszintén vallottak a kapcsolatukról, a nehézségeket sem tagadták le soha. Most mégis megtalálta őket az Instán egy kommentelő, aki hűtlenséggel vádolja Csabát, de Ágira is tett megjegyzést.

Dobó Ági és Kis Csaba 14 éve vannak együtt és két gyereket nevelnek. Szerepeltek már együtt a Nyerő Párosban, több interjúban is vallottak arról, mennyire nehéz manapság fenntartani egy házasságot és milyen sok munkát kell tenni bele, hogy jól működjön. 

A 14. évünket taposva együtt, 2 közös gyermekkel, hasonló célokkal megélni a mindennapokat nekünk sem könnyű, ahogy senkinek sem az. Pedig tudjuk: látszólag mindenünk megvan: egészségesek vagyunk és még van időnk... Viszont ahogy azt minden pár tapasztalja, az összhang, a meghittség és az intimitás, egymás megértése és megérzése, a párok közti kommunikáció egyáltalán nem mindig egyértelmű 

– írja egyik Insta-posztjában Dobó Ági.


A Bors figyelt fel arra, hogy az őszinte Instagram-poszt alatt milyen komment bukkant fel Dobó Ági oldalán:

Lesz külön szeánsz is, ahol Csaba bevezeti a párosok férfitagjait abba a titokba, miként kell sunyiban írogatni 20 év körüli csajoknak az instán, a feleségük mellett? Az valóban hiánypótló lenne. Enyhén képmutató tanácsokat osztogatni egy olyan házaspárnak, ahol egyikük sem szent 

– írta egy kommentelő a poszt alá.

A hűtlenségi vádakról író kommentelő arra utalt, hogy Ági és Csaba szeptemberben tábort indítanak pároknak, ahol szakemberek segítségével teret és minőségi időt, játékokat és terápiás foglalkozásokat biztosítanak. Erről a Reggeliben is meséltek:


Egy követő reagált a hűtlenségi vádakra az Insta-poszt alatt és a házaspár mellé állt:

Minek itt hazudozni? Ennyire unatkozol, hogy hülyeségeket írogatsz mások képe alá?


Azt, hogy mit szól ehhez Ági és Csaba, egyelőre nem tudni, nem nyilatkoztak a témáról.


Fotó: Sajtóklub

#Bulvár#dobó ági#kis csaba#házasság#hűtlenség#kommentelő

Címlapról ajánljuk