Bulvár

Fekete Dávid: Azt a visszajelzést kaptam, hogy érdemes velem foglalkozni

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 10:05

Fekete Dávidot kiengedték a háziőrizetből, szabadon mozoghat Győr határain belül és már meg is tartotta első koncertjét, mióta eljárást indult ellene csalás miatt.

Augusztus 11-én számoltunk be róla, hogy Fekete Dávid újra színpadra lép. Többezer ember volt kíváncsi a botrányairól elhíresült énekesre, többen csak miatta érkeztek a rendezvényre – írja a Bors.

Volt bennem némi aggodalom, hiszen nem tudhattam, hogyan fogad majd a közönség azután, ami velem történt. Mielőtt felmentem a színpadra felkonferáltak, az emberek pedig tapsolva, füttyögve és sikítva fogadtak. Úgy éreztem magam, mint amikor anno a Megasztár után nagykoncertet adtam. Három év kihagyás után újra átélni ezt, egy ekkora színpadon elképesztő érzés volt! 

– mondta Fekete Dávid a Borsnak.

Az énekes közösségi oldalán köszönte meg az esélyt és a közönség szeretetét, azóta pedig csak újabb lehetőségeket kap.

Egyelőre még csak Győrben mozoghatok, de jött már megkeresés egy rendezvényszervezőtől. Azt mondták, tényleg fantasztikus, hogy ilyen nagysikerű koncertet adtunk a zenekarral, ami a fellépést megelőző két hétben állt össze. Azt a visszajelzést kaptam, hogy érdemes velem foglalkozni és sokkal jobban sikerült, mint gondolták 

– tette hozzá Fekete Dávid.

De nemcsak a zenei karrierjében kapott új esélyt az énekes, egyesek szerint már az új szerelem is megtalálta, erről itt olvashatsz bővebben!

Fotó: RTL

#Bulvár#Fekete Dávid#koncert#fellépés#új kezdet

Címlapról ajánljuk