Bulvár

Fenyő Iván Tóth Gabiék válásáról: „Kit utálunk bennük ÚGY IGAZÁN..?”

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 14. 11:04

Fenyő Iván is figyelemmel követi Tóth Gabi és Krausz Gábor válását, nagyon hosszan posztolta gondolatait.

Múlt hét óta lázban tartja a celebhírek követőit Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. Okokat és nyomokat keresnek, rekordidő alatt kiderült az is, hogy szerepe van a történetben egy harmadik félnek is, a Fricska táncegyüttes tagjának, Papp Máté Bencének. 

A válófélben lévő pár sok kritikát és támadást kap, ami ellen most Fenyő Iván felszólalt egy meglehetősen hosszú Facebook-posztban – vette észre a Blikk.

 

A spirituális beállítottságú színész arra hívja fel a figyelmet, hogy ebben a pár számára meglehetősen fájdalmas időszakban most mindannyian vizsgázunk:

Ha van harmadik fél, ha nincs, ez egy nagyon nehéz és kellemetlen dolog... ez nem mindennapi fájdalom. Átéltük már sokan, igaz? Ez nem vicc... ebbe életek futnak bele a falba... ebből földön lehet maradni... ebbe bele lehet roskadni... (…) Szóval ez nem egy játék, és mi, a társadalmunk miatt ezt most hírül kapjuk, ha akarjuk, ha nem, és nézzük. Tanúi vagyunk. Vizsgázunk mi is, hogy mi, mint nép, mint közeg, mint embertársak… – hogy reagálunk... 

– írja Fenyő Iván a bejegyzésben.

A színész szerint emiatt az iszonyatos fájdalom miatt akár fel is lehet adni az életet, mert 

ez egy trauma és emberek sokkal »kevesebb« miatt is a folyónak mennek.

Fenyő Iván felteszi a kérdést:

Mit kompenzálunk ezzel a gúnyolódással, közös kárörvendéssel és megdobálással? 

Mit kompenzálunk ezzel a – nem is olyan apró – gonoszkodással? Azt meglátjuk magunkban? Mit pótlunk ezzel? És persze ha valamelyik okos modern női magazin bántalmazókról beszél, akkor bőszen mutogatunk másokra” – írja a színész.

Szerinte akik nincsenek kitéve a hírnév jó és rossz oldalának, nem tudják, „néha milyen terhes és nehéz ez az egész, és az ilyen pillanatokat, amiket amúgy is piszok nehéz nagyobb sérülés nélkül feldolgozni, ezeket nagyon durván felnagyítja és megnehezíti..” – írta. 

Kit utálunk ebben vagy abban? Kit utálunk bennük ÚGY IGAZÁN..? Hisz nem is ismerjük őket emberként, ahogy a családunkat vagy a barátainkat.. de még őket sem ismerjük igazán.. sőt! Még magunkat sem..! 

– fogalmazott.

Fotó: RTL/Reggeli

#Bulvár#fenyő iván#tóth gabi#krausz gábor#válás

Címlapról ajánljuk