Bulvár

Tóth Gabi új szerelme már a Krausz Gáborral közös családi otthonukban alszik

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 14. 6:27

A Blikk szerint két hete tudta meg a viszonyukat Krausz Gábor.

Tóth Gabi új szerelme, a Fricska Táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence rendszeresen abban a szentendrei házban alszik, amit Gabi és férje közösen vásárolt és újított fel, tudta meg a Blikk.

Mint arról beszámoltunk, fotókat szerzett meg a lap Tóth Gabiról és új párjáról. A Blikk szerint a szerelmesek együtt töltötték az idejüket Jászberényben, ahol a közelben meglátogatták Pócs János fideszes képviselő dinnyeföldjét is.

A lap most azt írja: egy közeli ismerős szerint a szerelmesek már össze is költöztek, Krausz pedig, aki két hete tudta meg, hogy a felesége egy másik férfit szeret, új otthon után nézett.

A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban. Így élnek jelenleg

 – mondta a Blikknek egy, a házaspárt jól ismerő informátor.

„Régóta izzott közöttük a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket. Végül a június végi, erdélyi koncertsorozaton melegedtek össze, Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret” – fogalmazott az ismerős.

Hozzászólna?

 

Nyitókép: Facebook / Pócs János

 

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#szakítás#fricska táncegyüttes#Papp Máté Bence

Címlapról ajánljuk