Bulvár

„Nagyon sokszor van mélypont” – Tóth Gabiék válását sokatmondó nyilatkozatok előzték meg

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 12. 17:51

Igaz, az azóta elvált Tóth Gabi hozzátette, hogy szerinte minden házasságban sok mélypont van. De úgy tűnik, hogy nem volt annyira előjel nélküli a válás.

„A házasságunk hullámvölgyes, rengeteget vitázunk, de mi ilyen nagyon tüzesek vagyunk. Elmegyünk valahova, akkor azt hiszik, hogy veszekszünk, pedig csak húzzuk egymást” – így fogalmazott házasságáról tavaly februárban Tóth Gabi a Palikék világa by Manna című YouTube-műsorban, amit a Bors idézett fel.

A héten robbant a hír, hogy Tóth Gabiék házassága véget ért, sőt azóta az énekesnőt már le is fotózták Jászberényben állítólagos új párjával, a Fricska Táncegyüttesben dolgozó Papp Máté Bencével.

A válását a héten látszólag derült égből bejelentő pár női tagja anno hozzátette, hogy férjének, Krausz Gábornak nagyon vicces, brit humora van, amit ő nagyon imád. Ezzel a viccelődéssel el is veszik a viták élét, 

de nagyon sokszor van mélypont. Mint szerintem minden házasságban 

– fogalmazott Tóth Gabi.

Beszélgetőpartnere, Palik László emlékeztette az énekesnőt egy korábbi nyilatkozatára, miszerint éjszakánként, ha felriad, szótlanul gyönyörködik alvó férje arcában. Tóth Gabi akkor azt mondta, ez azóta is így van.


A beszélgetős műsorba tavaly októberben Gabi férjét, Krausz Gábor séfet is meghívták, aki elismerte, feleségének kellett többet lenyelnie a kapcsolatban. 

Úgy fogalmazott: „Kellett rajta dolgozni. Gabinak rajtam, nekem magamon, kettőnknek egymáson, a kapcsolaton. Nyilván ez nem úgy működik, hogy az ember egyik napról a másikra megváltozik, és egy ilyen isteni sugallat hatására jó ember lesz. Abban biztos voltam, hogy lesz feleségem, de abban egyáltalán nem, hogy lesz gyerekem.”


Nyitókép: MTI / Hegedüs Róbert

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#palikék világa#válás#házasság#párkapcsolat#Videó

Címlapról ajánljuk