Bulvár

Gattyán Lilit felkapta a brit bulvár, egy igazi filmsztárral boronálták össze

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 12. 19:15

A Sun fotót is közöl a párról meghitt kutyasétáltatás közben.

„Matt Smith közel került Lili Gattyán színésznőhöz és fürdőruhamogulhoz, a pár egy meghitt vacsora utáni kutyát sétáltatott” – írja a Sun. A brit bulvárlap természetesen fotót is közöl a közös kutyasétáltatásról.

A Sun szerint Matt és Lili a nyugat-londoni Marylebone egyik elegáns éttermében, a Fischer's-ben költötték el vacsorájukat, és utána sétáltatták meg a kutyát. A lap egy szemtanút is idéz, aki szerint a páros viccelődött és nevetett. 

Matt Smith nemrég a Sárkányok háza című sorozatban szerepelt, de sokan az Angliában hatalmas népszerűségnek örvendő Doctor Who sorozat hajdani főszereplőjeként ismerik.

Sosem zavart, amit apu csinál, ez nem a felnőtt tartalomról szól, hanem a szabadságról, amely az élet része

– nyilatkozta Gattyán Lili 2017-ben a Forbes magazinnak. 

„Nemcsak egy elkényeztetett kisgyerek vagyok, meg akarom mutatni, hogy duplán megdolgozom a sikerért, és tudok dolgozni” – idézte Gattyán Lilit beharangozójában a magazin.


Mint arról beszámoltunk, Gattyán György milliárdos, a Docler cégcsoport tulajdonosa legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy eladta a Kodolányi János Egyetemet. 

Arról is beszámoltunk, hogy Gattyán tavaly 33 millió dollárért (12,6 milliárd forint) árulta Los Angeles-i luxusvilláját. 

A magyar milliárdos a Megoldás Mozgalom elnökeként a legutóbbi országgyűlési választáson is elindult, de már saját pártja helyzetértékelőjén sem vett részt a választás után. Akkor a HVG azt írta: Gattyán elköltött egymilliárd forintot a kampányban, aztán gyakorlatilag lelépett a saját pártjából a jelöltek kétharmadával együtt.

Az ellenzéki politikusok által többször „Fidesz-bábnak” titulált Gattyán György állami üzleteiről hosszabb cikkben írtunk.

Nyitókép: Gattyán Lili a Fenty Puma by Rihanna show-n 2018-ban, New York-ban. Fotó: Stephen Lovekin/WWD/Penske Media via Getty Images

#Bulvár#gattyán györgy#gattyán lili#Matt Smith#lily gattyán#docler

Címlapról ajánljuk