Bulvár

„Nem akartam célszemély lenni, akibe minden katasztrófaturista belerúghat” – Megyeri Csilla alig alszik, amióta megverték

rtl.hurtl.hu

2023. július 31. 7:09

Megyeri Csilla először szedte össze magát annyira, hogy írni tudjon a Campus Fesztiválon történt bántalmazásról – és általában a nők bántalmazásáról.

Megyeri Csilla influenszer, a Nyerő páros egykori versenyzője az Instagram-oldalán egy fekete-fehér fotóval jelentkezett, a bejegyzésben arról ír, meglehetősen nehezen viseli a megverése körül kialakult felhajtást. Megyeri Csillát a debreceni Campus Fesztiválon bántalmazta egy férfi, szemtanúk szerint nemcsak megütötte, hanem a földre vitte. Előzőleg a celeb a férfi barátnőjével került konfliktusba.

Azt, hogy hogyan történt az incidens, korábban ő maga mondta el.

Most azt írta, ha rajta múlt volna, akkor erről az egészről tudomást sem szerzett volna senki a legközelebbi ismerősein kívül, de ez sajnos nem így történt.

Saját bevallása szerint az incidens óta alig alszik, mivel annyira nehezen viseli, hogy még neki kell magyarázkodni a történtek miatt, holott éppen őt verték meg. Az infuelnszer teljesen bejegyzése itt elolvasható, a szöveges rész a fekete-fehér kép után kezdődik:


Nyitókép: RTL
 

#Bulvár#megyeri csilla#fesztivál#megverték#verekedés

Címlapról ajánljuk