Bulvár

Megyeri Csilla megszólalt a verekedés ügyében: Belekapott a hajamba és elindult a cicaharc

rtl.hurtl.hu

2023. július 28. 15:08

Tiszta vizet öntött a pohárba.

Ahogy arról beszámoltunk, Megyeri Csillát súlyosan bántalmazták a Campus Fesztiválon: szóváltásba keveredtek egy párral, aminek a férfi tagja a hajánál fogva rángatta meg Csillát, majd a földre húzva tovább rugdosta. A férfiről kiderült, hogy az éjszakai élet ismert alakja, azonban Csilla ezidáig az ügyvédje tanácsára nem akart nyilatkozni.

A sok sajtómegkeresés mellett sok támadást is kapott Csilla, mert azt állította a rátámadó hölgy, hogy tartozik neki kétmillió forinttal:

Eddig csendben voltam, tisztelve a pár gyermekeit és ezt az egész kellemetlen helyzetet, pedig sok megkeresés érkezett. Én viszont próbáltam korrekt lenni, és kihagyni ebből a médiát. Ahhoz, hogy a párom, Zsolti és a hölgy férje milyen bizniszt folytattak évekkel ezelőtt, nekem nem sok közöm van. Ne vegyék a nevemet a szájukra, mert én bizony egy petákkal sem tartozom nekik. Ne vádoljanak hazugságokkal, mert bizony ez rágalmazásnak minősül és egyébként sem értem, hogy jön ez most ide, amikor arról beszélünk, hogy miként dulakodtunk egymással

– nyilatkozta a Blikknek Csilla, akit nagyon megviseltek az események.

A Nyerő Páros tavalyi győztese a Balázsék című reggeli műsorban emlékezett vissza a történtekre:

Az egyik standnál buliztunk, a barátunk odament egy társasághoz, mert szeretett volna nekik köszöni, majd visszajött hozzánk. Az egyik hölgy viszont elkezdett méricskélni, erre a barátnőm megemelte a poharát és annyit mondott, hogy egészségedre. Majd a hölgy felállt, megrázta a pezsgősüveget a kezében, és felénk locsolta. Erre én a kezemben lévő italt az irányába locsoltam, ezt lehet, nem kellett volna. Erre begurult és nekem esett, belekapott a hajamba és elindult a cicaharc. Ez pár másodperc volt.


A támadó nő párja avatkozott közbe, majd vele is vita alakult ki, aminek a végén a férfi is nekiesett Csillának:

Megfogta a hajamat, a földre rántott és a fejemet ütötte. A kezemmel védtem magam fent és közben a lábammal rugdostam. Nem nagyon mertek odalépni a fesztiválosok, de két ember plusz a biztonsági őr végül szétszedett minket

– folytatta Csilla és hozzátette, hogy sosem keveredett még verekedésbe, a sérülései pedig még most is látszanak.

Csilla Instagram oldalára is posztolt a fesztiválról, még az incidens előtt:


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#megyeri csilla#verekedés#Campus Fesztivál#sérülés

Címlapról ajánljuk