Bulvár

Szemtanúk szerint ütötték és rugdosták Megyeri Csillát egy fesztiválon

rtl.hurtl.hu

2023. július 24. 15:08

Szóváltásba került, majd tettlegességig fajult a helyzet.

Megyeri Csilla debreceniként ki sem hagyta volna a Campus Fesztivált, de úgy tűnik, hogy rossz vége lett a szórakozásnak. A Blikk szerint a sztár egy nővel került szóváltásba, majd a vita azzal ért véget, hogy a nő párja megütötte Csillát. A lap elérte a sztárt, aki nem akart nyilatkozni, de több szemtanúja is volt az esetnek.

Úgy tudom, a férfi Csilla egyik barátnőjének az exe volt. Először a srác párjával kezdtek el beszólogatni egymásnak, megjegyzéseket tettek, kinevették a másikat. Aztán egymásra öntöttek egy-egy pohár italt, majd verekedni kezdtek

– mesélte a szemtanú, aki elmondta, hogy ezután folytatódott a kiabálás, majd a srác a hajánál fogva kezdte el rángatni Csillát, lecibálta a földre, utána pedig elkezdte rugdosni is. Ekkor érkeztek meg a biztonságiak, hogy szétválasszák őket. Egy másik ott bulizó elmondta, hogy az egész összezörrenés csak pár percig tartott, „mire a közönség felfogta, mi történt, már vége is volt".

Az esetről a Campus fesztivál nem kívánt nyilatkozni, a Hajdú-Bihar megyei Rendőrkapitányság pedig elmondta, hogy ilyen ügyben nem történt rendőri intézkedés.

Nyitókép: RTL, Reggeli

#Bulvár#megyeri csilla#verekedés#Campus Fesztivál

Címlapról ajánljuk