Bulvár

Felszívódott az orvosa, kerekesszékes marad az X-Faktor győztese

rtl.hurtl.hu

2023. július 25. 11:09

Az énekes most könyvet szeretne írni az életéről.

Ricco és Claudia 2017-ben robbantak be a köztudatba, amikor megnyerték az X-Faktort. Sárközi Richárd, a kerekesszékben ülő énekes hangjával elvarázsolta a közönséget, de a karrierjük mégsem abba az irányba indult, mint szerették volna – írja a Blikk:

Miután megnyertük az X-Faktort, egy olyan menedzsmentcéghez kerültünk, akik nem igazán voltak nyitottak az ötleteinkre. Hiába készítettünk dalokat, nekik nem tetszettek, ezért nem is adták ki azokat. Sajnos mivel többéves szerződést kötöttünk, mi sem fordulhattunk máshová a nótáinkkal. Hosszú és nehéz évek jöttek, hiszen hiába voltak elképzeléseink, a kezünk meg volt kötve. Ez az időszak egyrészt anyagilag is megviselt minket, másrészt a kapcsolatunkat is megmérgezte Claudiával

– mesélte most Ricco. Hozzátette, hogy sem szakmailag, sem a magánéletben sem tartják már a kapcsolatot egykori duettpartnerével.

Riccónak a karrierjével kapcsolatos tervei mellett volt még egy nagy álma: egy brazil orvos speciális kezelésének köszönhetően ismét lábra állhatott volna a 2009-es autóbalesete után.

Ám az eljárás nagyon drága volt, ezért hosszú ideig gyűjtögettem a pénzt. Sajnos mire összejött a szükséges összeg, az orvos, akihez kiutaztam volna, már nem praktizált, sőt szinte nyomtalanul eltűnt

– mondta a zenész, aki azért még nem adta fel a reményt, hiszen vannak még olyan kezelések, amelyek segíthetnek neki a rehabilitációban. Két nagy terve van még a jövőre: szeretne új lemezt szeretne kiadni és könyvben megírni a történetét.

2017-es győzelmük után Ricco és Claudia meglepő bejelentést tettek a Fókusznak:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#ricco&claudia#X-Faktor#kerekesszék#gyógymód#kezelés#orvos

Címlapról ajánljuk