Bulvár

Gáspár Evelin: Tizenöt éves kőkemény munka áll amögött, ahogy most kinézek

rtl.hurtl.hu

2023. július 19. 10:53

Gáspár Evelin rendszeresen és nagyon keményen edz, személyi edző segítségével. Bőrfeszesítő kezelésre is jár. 

Gáspár Evelin fogyása sokat szerepelt a médiában, és többször bukkant már olyan csodaszernek beállított fogyókúrás termék is, amit a nevével próbáltak eladni. Ez történt most is, a Facebookon hoztak létre csalók egy oldalt, ahol Evelinről összevágott klipekkel hirdetnek egy terméket. 

A Ripost felkereste Evelint, aki elárulta, hogy nem először fordult vele elő, hogy visszaéltek a nevével, és attól tart, hogy nem is utoljára:

Próbálok tenni ezek ellen az oldalak ellen, de a rendőrség tűt keres a szénakazalban, hiszen ezek az oldalak lenyomozhatatlanok

– mesélte a híresség. Evelin hozzátette, hogy bármit is állítanak róla, ő sosem használt semmilyen csodaszernek feltüntetett terméket:

Tizenöt éves kő kemény munka áll amögött, ahogy most kinézek. Ezt a munkát teszik tönkre az ilyen hirdetések és ebből már nagyon elegem van! Rendszeresen és nagyon keményen edzek, személyi edző segítségével. Közben egy bőrfeszesítő kezelésre is járok, hiszen a fogyás után erre is szükség van. Életem egyik legnagyobb és leghosszabb harcát vívom és ehhez nem használok semmiféle csodaszert. Ráadásul akaratlanul is felelősnek érzem magam az ilyen, nevemmel reklámozott kamuszerek miatt. Csak a bűnözők és a Jóisten tudja, milyen kemikáliákat kevernek össze, hogy aztán gyógyszertárként értékesítsék? Akár meg is ölhetnek valakit a nevemben és ez szörnyű és elfogadhatatlan

– folytatta Evelin. Azt is elmesélte, hogy rengeteg ilyen hirdetést küldenek át neki az ismerősei, és még egy ismert magyar előadó is felkereste, hogy elmondja neki, hogy megrendelte a terméket, de hatástalan.

 

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#gáspár evelin#fogyás#visszaélés#átverés

Címlapról ajánljuk