Bulvár

Vilmos herceg egy hétig nem evett Harry és Meghan Oprah Winfrey-nek adott interjúja előtt

rtl.hurtl.hu

2023. július 4. 14:36

Oprah Winfrey-nél többek között az is kiderült, hogy Meghan Markle mentális problémákkal küzdött a palotában, de nem engedték, hogy segítséget kérjen, ezért már az öngyilkosság is megfordult a fejében. 

A Mirror.co.uk számolt be róla, hogy Vilmos herceg rosszullétekkel küzdött, szinte belebetegedett az aggodalomba, mielőtt nyilvánosságra került a királyi családból kilépett Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjúja. Volt is oka az aggodalomra a hercegnek, a pár olyan információkat osztott meg a királyi családról, amik kicsit sem vetnek jó fényt a Windsorokra. 

Mielőtt Harry és Meghan közös kisfia világra jött volna, a királyi család egyik tagja a baba bőrszínére tett megjegyzéseket. A sok támadás miatt Meghan mentális problémákkal küzdött, szakember segítségére szorult, de nem engedték, hogy kezeltesse magát, ami miatt idővel már az öngyilkosság körül forogtak a gondolatai. 

Charlotte Griffiths, a Mail on Sunday főszerkesztője szerint a palota Katalin hercegnő miatt lép már fel keményebben Harryvel és Meghannal szemben. Azt pedig már Dan Wootton árulta el, hogy Vilmos az interjú előtti héten elbújt az emberek elől, elzárkózott a világtól, teljesen össze volt törve, enni sem tudott. Katalin hercegnő pedig ennek hatására keményített be és a férje mellé állt, hogy megvédhesse a támadásoktól.

Az interjú után Erzsébet királynő egy nyilatkozatot adott ki, melyben az állt: az egész család szomorúan értesült arról, mi mindent kellett kiállnia Harrynek és Meghannek az elmúlt évek alatt. A felvetett problémák, különösen a faji kérdések aggasztóak. Bár a visszaemlékezések eltérőek lehetnek, a palota komolyan veszi az elhangzottakat és a család négyszemközt fog foglalkozni a problémákkal. Azt is hozzátette: Harry, Meghan és Archie mindig is szeretett családtagok lesznek.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#vilmos herceg#oprah winfrey#meghan markle#harry herceg

Címlapról ajánljuk