Bulvár

Opitz Barbi apja állítja (megint) kibékült a lányával

rtl.hurtl.hu

2023. június 30. 21:54

Véget ért a családi viszály. De most vajon véglegesen?

„Örökké nem lehet haragudni senkire, pláne nem a gyermekeinkre” – mondta a Blikknek Opitz Tamás, Opitz Barbi édesapja, aki örömmel tudatta, hogy hosszú hetek internetes üzengetése után elásták a csatabárdot.

Az édesapa azt mondta lányáról, és annak párjáról, Albertről: „Bármit is gondolt bárki rólam, nekem ők a legfontosabbak. Ha valakit szeretünk, akkor szeretjük. Nem fogok beleszólni a jövőben semmibe. Sok minden elkerülhető lett volna, például örültem volna, ha a lányom párja bemutatkozik nekem, felhív telefonon. Ezt elvártam volna, és akkor én is másként viselkedtem volna”.

Hozzátette: „Az ember idegességében sok mindent mondhat, de akinek gyermeke van, tudja, hogy mennyire tud egy apa aggódni. Én megtaláltam a magam lelki békéjét, a jövőben pedig nem szólok bele semmibe, csakis támogatni fogom a lányomat, bárhogyan dönt. Soha az életben nem hagynám magára”.

A családi viszályról korábban mi is beszámoltunk. Az énekesnő egyszer már kibékült édesapjával, azonban egy Daewoo Lanos eladása kapcsán újabb balhé tört ki. Tamás ekkor azt üzente Albertnek: „Nem fogod teljesen tönkre tenni az életemet, ezt most megígérem neked. Ezt vedd komolyan, mert én elkaplak, neked annyi! Amúgy, jobb ha tudod, így is úgy is találkozol velem te szar alak, te mocsadék”.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#opitz barbi#apa#veszekedés#békülés

Címlapról ajánljuk