Bulvár

Opitz Barbi kibékült édesapjával

rtl.hurtl.hu

2023. június 6. 17:55

Az énekesnő apja elárulta, tisztázták korábbi konfliktusukat, és arra kérte lányát, hogy térjen haza Sonkádra a családjához.

„Beszéltem Barbival, tisztáztuk a konfliktusunkat” – árulta el Opitz Barbi apja, Opitz Tamás a Blikknek korábbi nézeteltéréseikkel kapcsolatban.

Mint arról az rtl.hu is beszámolt, Opitz Barbi életének szálai egyre gabalyodnak: nemrégiben az énekesnő édesapja egy videóban osztotta ki lánya régi-új párját, Albertet, mire Barbi a közösségi oldalán vágott vissza. Albert sem hagyta szó nélkül a történteket, ő arról írt: nem fogja hagyni, hogy valaki nyilvánosan bántsa a barátnőjét és a családját. 

Az énekes édesapja arról beszélt, hogy rács mögött szeretné látni Albertet, mire Opitz Barbi azt válaszolta apjának, hogy lejáratja őt a hazugságaival.

De az énekesnővel nemcsak ez történt az utóbbi időben: nemrégiben az egyik bevásárlóközpontban inzultálták őt és VV Greget, kinevették Barbit és kritizálták a külsejét, sőt megtépték a haját is. A lap szerint az énekesnő apja békülékenyebb lett a történtek hatására, és arra kérte lányát, hogy térjen haza Sonkádra a családjához.

Talán jobb, ha a saját hibájából tanul, hiszen egykor én is a magam kárán jöttem rá, hogy hallgatnom kellett volna a szüleimre. A lényeg, hogy minden rendben van közöttünk. Én csak azt szeretném, hogy ne essen baja és boldog legyen

– mondta el a lapnak Opitz Tamás.

Az énekesnő apja hozzátette, már normális hangnemben beszélnek egymással, ám egyelőre nem árulta el lánya, mikor látogat el a családi fészekbe. 

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#opitz barbi#édesapja#békülés

Címlapról ajánljuk