Bulvár

„Ha másik párt lenne, akkor is ugyanúgy szenvednének családok tömegei” – Oláh Gergő kiállt Novák Katalin mellett

rtl.hurtl.hu

2023. június 27. 12:42

Oláh Gergő családja is szenvedett, csak aztán az énekes megragadta a lehetőséget, magyarázta.

Oláh Gergő kedden az alsópetényi Prónay-kastélyból posztolt egy közös képet Magyarország köztársasági elnökével, Novák Katalinnal, aki meghívta őt Nógrád vármegyei látogatásának elnöki vacsorájára. Az X-Faktor sztárja egy néhány soros beszámolót is írt a találkozásról:

A sok jó mellett, a legszimpatikusabb, hogy számára is a legfontosabb a család! 🙏🏻 Sikerült is beszélgetnünk egy jót ebben a témában! Hálásan köszönöm a lehetőséget! 🙌


Az egyik kommentelő szerint azonban egyáltalán nem vet jó fényt az énekesre, hogy együtt mutatkozott a köztársasági elnökkel, és erről posztolt is, mert ahogy a hozzászóló írja: „a jelenlegi kormánynak egyáltalán nem fontos a család”.

Családok tömegei szenvednek, éheznek az elhibázott gazdaságpolitikájuk miatt!! Nem akarom elhinni, hogy te ezt nem látod! Értem én, hogy neked éppen jól megy a szekér, de ettől függetlenül látnod kell, mi megy ebben az országban!!

– írta a hozzászóló, akinek Oláh Gergő kommentben válaszolt:

Jaj, hagyjuk már ezt a hülyeséget! Ha másik párt lenne, akkor is ugyanúgy szenvednének családok tömegei, az én családom is szenvedett, sok éven át, és nem a kormány miatt, hanem a rossz döntéseim miatt, de aztán megragadtam egy lehetőséget, és sikerült! És azt a lehetőséget nem a kormánytól kaptam! Nyilván mindig lehetne jobban csinálni mindent! De ajánlom neked, hogy lásd meg a jót, és keresd azt, mert sok van az is, csak kicsit nyisd ki arra is a szemed!

– reagált az X-Faktor 2012-es évadának győztese.

Oláh Gergő nemrég a Portré című műsor vendége volt, ahogy a származása miatt őt ért bántásokról is mesélt:


A teljes interjút az RTL+-on lehet megnézni.

Nyitókép: Fókusz / RTL

#Bulvár#oláh gergő#novák katalin#család

Címlapról ajánljuk