Bulvár

Nekiment Meghan Markle-nek az egyik legnagyobb hollywoodi ügynökség vezére

rtl.hurtl.hu

2023. június 27. 13:54

A legnevesebb sztárok sorát az ügyfelei között tudó ügynökség vezetője pár szóval úgy megalázta a sussexi hercegnét, hogy egész Hollywood döbbenten néz. 

Két hét telt el azóta, hogy a Spotify szakított Harry herceggel és Meghan Markle-lel. A streamingszolgáltató húszmillió dolláros szerződést kötött velük 2020-ban, podcastek készítésére, de nem végül a hivatalos közlés szerint „közös megegyezéssel” felbontották a szerződést.

A szakítás még mindig nagy téma a szakmában. Ezt bizonyította a Cannes-i Reklámfesztivál is, ahol a Semafor című lap is erről kérdezte az egyik legnagyobb hollyywoodi ügynökség, a United Talent Agency elnök-vezérigazgatóját. Jeremy Zimmer pedig a szakmájában szokatlan őszinteséggel válaszolva közölte, hogy nem volt meglepve a szakításon.

Zimmer kijelentette:

Kiderült, hogy Meghan Markle nem volt valami nagy audiotehetség, vagy bármilyen másfajta tehetség. Csak azért, mert híres vagy, attól még nem leszel jó valamiben.

A Variety cikke szerint Zimmer kijelentése hatalmas vihart kavart Hollywoodban, ahol a lap cikke szerint egyfajta íratlan szabály, hogy az ügynökségek vezetői nem minősítik más ügynökségek tehetségeit. Markle áprilisban egy másik hollywoodi ügynökség, a WME ügyfele lett.

Szélhámosok

A Spotify-os szakítás után Bill Simmons, a Spotify podcast-innovációért és monetizációért felelős vezetője egy podcastban illette keresetlen szavakkal Meghan Markle-t és Harry herceget:

Kibaszott szélhámosok. Ezt a podcastet kellett volna elkészíteni velük. Egyszer le kell részegednem, és elmondanom, hogy milyen Zoom-hívásom volt Harryvel, amikor megpróbáltam neki ötleteket adni a podcasthez. Ez az egyik legjobb sztorim … B*sszák meg. Szélhámosok.

A pár 5 éve így mondta ki a boldogító igent:


Nyitókép: Harry herceg és Meghan sussexi hercegné érkezik az Endeavour Alapítvány évenkénti díjátadó ünnepségére a londoni City polgármesteri rezidenciájára, a Mansion House-ba 2020. március 5-én. Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

#Bulvár#meghan markle#harry herceg

Címlapról ajánljuk