Bulvár

Bíró Ica nem engedheti meg magának az utazást, a kertjében fog nyaralni

rtl.hurtl.hu

2023. június 20. 10:10

Már egy évtizede nem volt sehol.

Ahogy arról beszámoltunk, Bíró Ica 103 ezer forint nyugdíjat kap, ami mellé még az önkormányzat segít be neki anyagilag. Emellett riportergyakornokként dolgozik egy Buda környéki televíziónál, azonban így sem keres annyit, hogy nyaralni menjen idén, sőt a Blikk kérdésére azt is elárulta, hogy már 10 éve nem járt sehol: 

A kis házhoz, ahol lakom most, tartozik egy kert, úgyhogy idén csak ott nyaralok. De nem bánkódom, mert a kutyusaim jól érzik itt magukat, biztonságban vannak, én pedig hallgatom a madárcsicsergést. A kertben is lehet kellemes a nyaralás. Az, hogy ki tudok menni, nagyon jót tesz a szervezetemnek, mert feltöltődöm D-vitaminnal és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Persze, mivel hiszek a sorsban és bízom az igazságszolgáltatásban, remélem, hogy ez nem marad így örökké, azaz eljuthatok még néhány szép helyre

– mondta az énekesnő, aki tavasszal egy fellépés miatt 2 napot töltött Londonban, amit be is tudott idei nyaralásnak.

Bíró Ica elárulta, hogy sok különleges helyen járt már, például Indiában, Kínában, Jordániában, Kanadában is, azonban van még egy hely, ahová mindenképpen el szeretne jutni:

A Machu Picchuhoz. Ez rajta van a bakancslistámon, és nem halhatok meg anélkül, hogy oda eljussak. De szívesen mennék olyan utazásra, ami amolyan önismereti út, ha pedig pihenésről van szó, az egyértelműen a tengerpart

– mesélte Ica.

Az énekesnő a nehéz anyagi helyzete ellenére is tele van energiával, és akár több évtizedet is letagadhatna. A 66. születésnapjára egy fotózással is meglepte magát, amiről a Fókusz is beszámolt:

 

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#bíró ica#nyaralás#nyugdíj#kert#utazás

Címlapról ajánljuk