Bulvár

Bíró Icának 103 ezer forint a nyugdíja

rtl.hurtl.hu

2023. június 15. 6:31

Az önkormányzattól kap segélyt.

Bíró Icát 2019-ben lakoltatták ki budai otthonából. Nemrégiben derült ki, hogy a végrehajtó, aki rátette a kezét a lakásra, egy korrupciós bűnözőcsoport nyolcadrendű vádlottja, aki korrupt pénzen vásárolta a pozícióját. Másfél év felfüggesztettet és ötmillió forint pénzbüntetést kapott. Ügyéről a Reggeliben beszélt:


Az énekesnő a Story magazinnak adott interjút, amelyet a 24.hu szemlézett. 

„Kicsináltak, kisemmiztek, lenulláztak a bűnt elkövető hatalmasok, mégis tele vagyok energiával, hittel. A hitem erős, és tudom, előbb-utóbb győz az igazság. Hányszor eszembe jut a nagymamám és az ő bölcsessége. Mindig azt mondta, sose legyek eltartott, kitartott, és minden fillérért dolgozzak meg! Így éltem és élem a mai napig az életem” – mondta a lapnak az énekesnő, akit az ingatlanjai elveszítése után a családja fogadott be.

Hogy rendezni tudja a bírósági perek illetékeit és a barátoktól, rokonoktól kapott kölcsöneit, az utolsó lakását is eladta. Mivel a fellépéseiből nem származott elegendő bevétele ahhoz, hogy megéljen és a tartozásait is fizetni tudja, biztonsági őrnek állt. Sokan kérdezték tőle, hogy népszerű énekesként nem szégyelli-e, hogy ilyen munkából kell megélnie. 

Azt szoktam mondani, szégyellje magát az, aki ezt velem megtette. Aki hagyta, hogy ebben az országban tisztességes embereket csapjanak be. Nekem 300-350 ezer forint volt a felvett hitelre a kamatom, amit egy tollvonással átírtak egymillióra. Ezt már nem tudtam kifizetni

–  fogalmazott.

Az énekesnő mára egy Buda környéki televíziónál helyezkedett el riportergyakornokként, amit nagyon szeret. A nyugdíja viszont kevés, így az önkormányzattól is kap támogatást.

Időközben nyugdíjas is lettem, 103 ezer forint a nyugdíjam, nem túl sok, de nem panaszkodom. Kapok segélyt az önkormányzattól, a rezsiben is segítenek, sőt télen, miután kandallóban fűtöttem, kaptam tűzifát

–  árulta el.

Az előadó nemrégiben a Fókusznak nyilatkozott:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#bíró ica#nyugdíj#végrehajtó#hitel

Címlapról ajánljuk