Bulvár

Lakatos Márk beleszállt Szikora Robiba: A hamut is mamunak mondja szegény Robi bá?

rtl.hurtl.hu

2023. június 19. 8:43

Lakatos Márk stylist elmondta a véleményét arról, hogy Szikora Róbert betiltatna egy koncertet és nyílt cenzúrát javasolt.

Budapesten koncertezik Alice Cooper, erről pedig Szikora Róbert is elmondta sarkos véleményét. „Nem hiszem el, hogy ez most újra megtörténhet, teret adunk egy újabb ilyen lénynek” – nyilatkozta Szikora, aki szerint Alice Cooper és Marylin Manson is elképesztően károsak.

Szellemi fertőzést hoznak hazánkba, most ez a lény lesz a szellemi fertőzés gócpontja, vagyis a koncert. A fiatal kamaszok, akik roppant fogékonyak, elhiszik nekik, hogy az a jó, amit ők képviselnek

– fogalmazott. Az R-GO frontembere szerint a túl nagy szabadság tehet arról, hogy ez a koncert most létrejöhet. Beszélt arról is, hogy ma már nincs ORI, aki meghallgatta a dalok szövegét, ha valamit károsnak találtak, azt cenzúrázták.

Az elhangzottakra reagált Lakatos Márk stylist, aki TikTok-videójára az alábbi feliratot tette:

Szerinted már a hamut is mamunak mondja szegény Robi bá?

Lakatos úgy fogalmaz: „A 70 éves Szikora Robi bácsit annyira megszállta a szentlélek, hogy azt mondja, hogy a 75 éves Alice Cooper bácsi Hollywoodból a sátánt képviseli magát és ezért azonnal be kellene tiltani a koncertjét és egy cenzúrának kellene ellenőriznie a dalszövegeket – egyébként nem csak ott, hanem itthon is. Ezt mondjuk Demeter Szilárdék el is kezdték…”

Mert hogy szegény kamaszokat megfertőzi ez az ocsmány ördögi hókusz-pókusz, amivel Alice Cooper bácsi támad 75 évesen… Jaj, drága Szikora Robi bácsi csikidám, szerintem énekelj még egyet a Marics Petikéékkel és legyen a nyakkendődön egy bomba nő! A zöld hajamat vettem fel, csumi!

– zárta gondolatait a stylist.


Nyitókép: Lakatos Márk / TikTok

 

#Bulvár#szikora róbert

Címlapról ajánljuk