Bulvár

A fia fél tőle, az anyja sírva fakad, amikor meglátja – a tetoválások rabjává vált egy orosz nő

rtl.hurtl.hu

2023. június 7. 17:22

A 36 éves nő nem bír leállni a tetoválásokkal, legközelebb a nyelvét szeretné feketére színezni.

Evgeniia Ksovreli-Knoott 14 éves korában csináltatta első tetoválását, azóta pedig meg sem állt, és már megszámolni sem tudja, hányszor feküdt tű alá. Az Oroszországból származó nő a koponyákat, halállal kapcsolatos szimbólumokat és szem motívumokat részesíti előnyben, ha tetoválást választ. Evgeniianak már nemcsak a testét, de az arcát és a szemhéját is ilyen ábrák borítják, sőt hamarosan a nyelvét és az ínyét is feketére festeti – írta meg a Mirror.

 

Ezzel emlékeztetem magam arra, hogy nem szabad engednem másoknak, hogy bántsanak

– mondta a művész, aki legfájdalmasabb tetoválásának emlékét is felidézte:

A szemhéjamat négy körben sikerült megcsinálni, és az első alkalom nyolc órán át tartott fájdalomcsillapítás nélkül, ami pokoli volt.

Bár a pszichedelikus punk stílust képviselő nő elégedett a külsejével, a barátai és a családja nem fogadták jól átalakulását.

A legtöbb barátom úgy gondolja, hogy túl sok tetoválásom van, és nem szeretnék, ha beszínezném a szemgolyómat. Azt mondják, hogy csinosabb voltam arctetkók nélkül. Az anyám sír, amikor meglát. Azt hiszi, hogy rossz munkát végzett édesanyaként, ami egyáltalán nem igaz. A fiam fél tőlem, azt mondja, csúnya vagyok

– mesélte a 36 éves Ksovreli-Knoott, akinek hiányzik, hogy olyan barátokkal vegye körbe magát, akik hasonló érdeklődésűek, mint ő.

Bár saját bevallása szerint a munkakereséssel meggyűlne a baja, ha hétköznapi hivatást választana, ő nem aggódik emiatt, mert művészként tervezi leélni az életét, és ezen a területen még előnyére is válhat egyedi és emlékezetes külseje.

Nyitókép: Evgeniia Ksovreli-Knoott

#Bulvár#tetoválás#függőség

Címlapról ajánljuk