Bulvár

Smúzolás felsőfokon: Meghan Markle egymás után járja a bulikat, Harry herceg nélkül

rtl.hurtl.hu

2023. június 2. 12:48

Meghan Markle már szinte kétségbeesetten próbál beférkőzni a Los Angelesi elitbe, de társasági elit nem kér belőle. 

Egymás után járja a partykat Los Angelesben Meghan Markle, de férje, Harry herceg azokra nem tart vele – írta a The Sun brit bulvárlap, egy, a város társasági életével foglalkozó újságírónőre hivatkozva. Petronella Wyatt elmondta, hogy a hercegi pár közelében lakó barátai rendszeresen belebotlanak Markle-be a különböző partykon, és hozzátette:

Harryt általában otthon hagyja.

Tim Dillon amerikai humorista és podcaster pedig arról beszélt, hogy a hírességeknek már kezd elegük lenni Meghan Markle-ből, aki jellemzése szerint kétségbeesetten próbál bejutni különböző hollywoodi partikra, és a Los Angelesi elitbe, de próbálkozásait már kinevetik. Dillon elmondta, hogy volt egy hírességekkel teli hollyywoodi bulin, ahol többen is megmutatták neki a Markle-től kapott üzeneteket, amikben arra kéri őket, hogy „lógjanak együtt”, de ezeken már csak nevetnek, és udvariasan nemet mondanak neki.

Semmi mást nem akarnak, csak együtt lógni hírességekkel

– mondta Dillon, aki alacsonyrangú valóságshowszereplőkhöz hasonlította a hercegi párt, hozzátéve, hogy érti, hogy miért csinálják, és még tiszteli is az erőfeszítést, de be kellene látniuk, hogy nem működik.

Harry herceg és kedvese, az amerikai színésznő Meghan Markle napra pontosan öt éve, 2018. május 19-én a Windsori kastélyban mondta ki a boldogító igent. Amikor férj és feleség lettek, még ők voltak a királyi család legnépszerűbb tagjai. Azóta a leginkább gyűlöltekké váltak, ami odáig vezetett, hogy Harry és Meghan már nem a család dolgozó tagjai.


Nyitókép: Meghan sussexi hercegnő integet tisztelőinek egy jótékonysági rendezvényről távozóban Londonban 2019. szeptember 12-én. Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

 

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#los angeles#party

Címlapról ajánljuk