Bulvár

Kandász Andrea besokallt a Suhajda Szilárdot kritizálóktól, akik legfeljebb a Tescóig másznak el

rtl.hurtl.hu

2023. május 31. 9:58

A televíziós riporter és műsorvezető maga is hegymászó feleség és 2001-ben, a Milleniumi Everest Expedíció alatt maga is átélte azt az aggodalmat, amit minden olyan nő, akinek a szerelme a hegyeket akarja meghódítani. 

Kevesen tudják, hogy Kandász Andreának és férjének Erőss Zsolt volt az esküvői tanúja, ugyanis férje – akit a Facebook-posztban csak FérjemFeriként emleget – Erőss Zsolttal egy csapatban mászta meg a hegyeket. 2001-ben éppen a Mount Everestet, így pontosan tudja, milyen érzés, amikor hetekig nem hall valaki hírt a szerelméről. 

A Milleniumi Magyar Everest Expedíció ..., 6 hete szinte semmit nem hallottam a férjemről…, él? Meghalt? Egy éjjel azt álmodtam, hogy csengetnek az otthonunkban, hajnalban... Kinyitom  és ott áll Erőss Zsolti és Gárdos doki…, az expedíció orvosa 

– olvasható Kandász Andrea posztjában. 

 

A bejegyzésből kiderül, hogy Andrea férje végül hazatért, de az expedíció egy másik tagja, Gárdos doki nem, a családjának pedig csapattársai vitték a szomorú hírt és elmesélték, mi történt pontosan a hegyen. Az pedig, hogy Suhajda Szilárd családjának most a gyász mellett át kell élnie a rosszindulatú kommentelők támadását is, felháborítja Kandász Andreát. Ezért nyilvánosan kér mindenkit, hagyják békén az elhunyt hegymászó szeretteit.

El sem tudom képzelni, hogy most mit érez a család, Veletek vagyunk, bármit tudunk segíteni, szóljatok! Arra kérem az otthonukban ücsörgő negatív kommentelőket a történettel kapcsolatosan megjelenő cikkek alatt, akik legfeljebb a Tescoig másznak el, hogy próbálják elképzelni azt, hogy vannak emberek, akik valami iránt szenvedélyt éreznek, és életcéljuk van és mindezt a családjuk is támogatja, hogy fogadják el, hogy lassan 10 milliárd igazság van, vagy hányan is élünk a földön. És az mind igazság ! A bántás most bűn! Veletek vagyunk, Szilárdék! 

– olvasható a bejegyzésben.


Nyitókép: Kandász Andrea / Facebook

 

#Bulvár#kandász andrea#erőss zsolt#hegymászó#suhajda szilárd#mount everest#expedíció#gárdos doki

Címlapról ajánljuk