Bulvár

Radics Gigi: Nem merek bevállalni még egy gyereket

rtl.hurtl.hu

2023. május 31. 11:29

Radics Gigi kislánya, Bella már bölcsődébe jár. Az énekesnő elárulta, szeretne-e több gyereket vállalni, illetve hogy hogyan szabadult meg a terhesség alatt felszedett 30 kilótól és mi az oka annak, hogy nem ragaszkodnak a házassághoz gyermeke apjával.

Az énekesnő nemrég megkapta élete első olyan szinkron szerepét, amiben nemcsak énekelnie kell, hanem a prózai szöveget is ő mondja. A Kis hableány című élőszereplős mesefeldolgozásban ő a főszereplő, Ariel hangja. Már eltervezte, hogy elviszi moziba a kislányát, a 2 és féléves Bellát és alig várja, hogy lássa az arcát, amikor meghallja, hogy anyukája hangján szólal meg Ariel. Bella már fél éve bölcsibe jár, így adódik a kérdés, vajon mikor kap maga mellé egy kistestvért?

Bella most abban a korban van, amikor rengeteg figyelmet igényel. Mellette az életem egészen hektikus, hol itt vagyok, hol ott, így pedig nem merek bevállalni még egy gyereket 

– mondta Radics Gigi a hot! magazinnak. 

Az énekesnő Bella születése előtt mindennap edzőterembe járt, amikor azonban a kislányt várta, 30 kiló plusz kúszott fel rá. Nem akart rögtön a szülés után visszatérni a napi szintű edzéshez, inkább otthon mozgott, mégis 8 hónap alatt sikerült megszabadulnia a súlyfeleslegtől.

Akkor fogtam bele újra a diétába, mikor elapadt a tejem. Nekem valamiért nagyon könnyűnek tűnt, úgy éreztem, hogy olvadnak le a kilók. Fejben eldöntöttem, majd aztán kitartottam emellett, és sikerült 

– tette hozzá Gigi, aki mostanra érzi úgy, hogy visszatérhet az edzőterembe.

Az énekesnőnek szakmai és magánélete is jól alakul, és bár a szülei házasságát példaértékűnek tartja, ő nem érzi úgy, hogy tervezgetnie kellene az esküvőt gyermeke apjával, Mikus Áronnal.

Azt gondolom a házasságról, hogy akkor van varázsa, amikor az ember viszonylag a kapcsolat elején van. Nálunk már egy papír, meg az, hogy legyen egy egynapos esemény, ahol viselhetek egy gyönyörű ruhát, nem fog változtatni azon, ami van. Egy esküvő leginkább a hölgyekről szól, akik szép ruhában vannak, szépen meg van csinálva a hajuk meg a sminkjük, én pedig ebben maximálisan ki tudom élni magam, például fotózások alkalmával 

– árulta el Gigi, és azt is hozzátette, szerinte ma már nem olyan erős a házasság szentsége és minden második zátonyra fut. 

 

#Bulvár#radics gigi#házasság#gyerek#bella#második gyerek#fogyás

Címlapról ajánljuk