Bulvár

Molnár Gusztáv a gyámhivatalhoz fordult, hogy újra láthassa a fiát

rtl.hurtl.hu

2023. május 23. 6:39

Molnár Gusztáv gyermekének anyja beleegyezett, hogy ellenőrzött körülmények között találkozhassanak. 

Kérvényt nyújtott be a gyámhatósághoz Molnár Gusztáv az elvonóról, hogy szeretné felvenni a kapcsolatot gyermekével – mondta el a Ripostnak a színész testvére. Csilla a lapnak elmondta, hogy a hatóság szervezésében testvére már találkozott is egy budapesti irodában gyereke anyjával, aki beleegyezett, hogy ellenőrzött körülmények között láthassa a fiát, és ha sikerül megint közel kerülniük egymáshoz, akkor tarthatnak apa-fia programokat is.

Molnár Gusztáv testvére a Ripostnak elmondta, hogy erre biztosan várni kell. A nő közölte:

Nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy Guszti bebizonyítsa a környezetének, hogy érdemes arra, hogy elhiggyük neki, hogy megváltozott. Megmondom őszintén, van bennem félelem, de a testvérem, muszáj adnom neki még egy új esélyt.

Molnár Gusztáv gyermekének anyja, Dancsecs Ildikó 2021 nyarán vádolta meg a színészt azzal, hogy közös gyermeküket alkoholos állapotban egy autóban bántalmazta. Ildikó tavaly augusztusban a Fókusznak elmondta, hogy az autós eset csak a jéghegy csúcsa volt, nem egyetlen pofonról, hanem régóta fennálló problémáról volt szó, ami a gyereket súlyosan megviselte.

Elvonón

Molnár Gusztáv novemberben jöhet ki az elvonóról, ahol alkoholproblémái miatt kezelik. Volt felesége, Fazekas Vivien januárban elmondta, hogy a poklot poklát élte meg mellette a házasságuk utolsó másfél évében: a színész megütötte, volt, hogy hentesbárddal indult meg felé, az autóban mellette akarta felvágni az ereit. Vivien elmesélte:

Felkerült az internetre egy videó, hogy letolt gatyával egy négysávos út kellős közepén négykézláb mászkál részegen. Szerencsére leszedettük.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár gusztáv#elvonó#gyámügy#fazekas vivien#bántalmazás#alkohol

Címlapról ajánljuk