Bulvár

„Próbálom nem megtalálni és megölni” – Dua Lipa exe ijesztő üzengetésbe kezdett, miután az énekesnő új párjával mutatkozott a vörös szőnyegen

rtl.hurtl.hu

2023. május 22. 18:10

Anwar Hadid zokon vette, hogy Dua Lipa Romain Gavras oldalán vonult Cannes-ban.

Dua Lipa és Anwar Hadid még 2019-ben jöttek össze, és bár sokáig ők voltak az ügyeletes álompár, a kapcsolatuk 2021-ben véget ért, az elmondásuk alapján azért, mert mindketten túl sokat utaztak, és így kevés időt tudtak csak együtt tölteni. Dua Lipát legutóbb Jack Harlow rapperrel boronálták össze, azonban az énekesnő most véget vetett a pletykáknak és új párjával, a 41 éves Romain Gavras francia rendezővel jelent meg a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén – ahogy a fenti képen látható. 

Erre Anwar Hadid, Dua Lipa exe érdekesen reagált, az Instagram-oldalán kezdett el különös üzeneteket közzétenni 24 órán át elérhető Instagram-történetekben – írja a TMZ.

Anwar például megosztott egy szelfit, amihez a következőt írta:

Próbálom nem megtalálni és megölni

– írta, a rajongók szerint Dua Lipa új párjára célozva.

A különböző képeken szereplő feliratok között szerepelt a „Nem kapok levegőt”, az „Utálom, ahogy a nevemet mondod” és a „Jó szórakozást” is. A titokzatos, töredékes üzenetek azóta már nem elérhetők, azonban Dua Lipa rajongói aggódnak, hogy Anwar Hadid még nincs túl a szakításon, és megszállottan odavan az énekesnőért.

Dua Lipa Instagram-oldalára büszkén posztolta a szerelmével készült közös képeiket is:

 

Nyitókép: Mike Coppola / Getty Images

#Bulvár#dua lipa#anwar hadid#üzenet#kapcsolat#ex#romain gavras#féltékenység

Címlapról ajánljuk