Bulvár

„Egy szép napon Doncsit megajándékozzuk egy kistesóval” – Curtis, a The Voice coacha jövőbeli terveiről vallott

rtl.hurtl.hu

2023. május 10. 9:50

A rapper nyáron költözik új otthonába szerelmével, aztán jöhet a családalapítás.

Valóra vált Curtis régóta dédelgetett álma, és megvásárolta élete első házát, ahova szerelmével, Barnai Judittal közösen fog beköltözni – ez azonban még várat magára, derült ki a Hot! magazin legfrissebb számából.

Vadiúj a ház, ezért nem kell várnunk semmilyen felújításra, gyakorlatilag bármikor költözhetnénk a párommal, Judie-val. Azonban úgy döntöttünk, hogy inkább megvárjuk a nyarat, mert akkor több időnk lesz, és sokkal nyugodtabban működhet az egész. A fiam, Doncsi már rettentően várja, hogy ott lakjunk. Mostanában egyre többször kérdezgeti tőlem, mikor ugrálhat már a medencébe

– kezdte a rapper, akinek a párkapcsolatában is nagy mérföldkő ez a ház, ugyanis ez lesz az első olyan olyan hely, amit a kezdetektől közösen rendeznek be mint kettejük otthonát. Széki Attila három éve alkot egy pár szerelmével, Judie-val, akivel már a közös családalapítás is szóba került.

Istenien megvagyunk. Tudom, hogy közhelyesen hangzik, de valóban minden a legnagyobb rendben, szépen halad a kapcsolatunk. Szóba került már köztünk, hogy majd egy szép napon magasabb szintre emeljük a kapcsolatunkat, meg az is, hogy Doncsit megajándékozzuk egy kistesóval

– árulta el Curtis, aki egyelőre nem szeretné elsietni a dolgokat, mert most még a költözés az elsőszámú prioritás számára.

A rapper – állítása szerint – nem tudna úgy együtt lenni kedvesével, ha a kisfia nem kedvelné őt, erről azonban szó sincs, Attila elmondása szerint Doncsi és Judie szemmel láthatóan szeretik egymást.

Idén nagy kihívás vár Curtisre, ugyanis ő lesz a The Voice egyik coacha, amit megtisztelő feladatnak tart, mert még sosem volt zsűri szerepben.

A vele készült interjúnkat itt lehet megnézni:


Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#curtis#széki attila#ház#költözés#The Voice#coach#barnai judit#család#gyerek

Címlapról ajánljuk