Bulvár

Berki Krisztián édesanyja: Könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket!

rtl.hurtl.hu

2023. május 2. 19:57

A tavaly elhunyt sztár édesanyja szerint a fia nem a kábítószerek miatt halt meg.

„Nagyon fájt, amikor hallottam, hogy a kábítószer miatt halt meg a gyerekem. Ez egyszerűen nem igaz! Más vezetett idáig” – mondta a Kiskegyednek Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony.

Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat. Testépítő volt, és úgy gondolta, hogy ez a dolog nem működhet a szteroidok nélkül. Tönkre is tette a szívét


– tette hozzá.

Ugyanakkor szerinte hiába figyelmeztették Krisztián a következményekre, mert nagyon makacs volt.

Mint nemrég hírül adtuk, Júlia asszony egy évvel fia tavaly májusi halála után, 6-án nézhet bele a boncolási jegyzőkönyvbe, amit Berki Krisztián özvegye, Mazsi tesz lehetővé a számára. „Félek is az igazságtól, de érzem, hogy muszáj lesz szembenéznem vele” – mondta akkor Berki anyja, aki ezek szerint még a jegyzőkönyv ismerete nélkül tette a fenti nyilatkozatot.

Három héttel Berki halála után a Fókusznak nyilatkoztak ismerősei, találgatva, miért halt meg, egyikük azt mondta, szerinte „a depresszió ölte meg”. A Fókusz toxikológust és kardiológust is megszólaltatott a váratlan haláleset ügyében.

 

Nyitókép: Berki Krisztián főpolgármester-jelölt az önkormányzati választáson a XIII. kerületi Madarász Viktor óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán.

 

#Bulvár#berki krisztián#testépítés#szteroid#halálok#judit

Címlapról ajánljuk