Bulvár

Itt a fordulat: Berki Krisztián édesanyja végre megtudhatja, miért halt meg a fia

rtl.hurtl.hu

2023. április 24. 7:41

Egy évnek kellett eltelnie a celeb váratlan halála óta, hogy özvegye, Mazsi megmutassa anyósának a boncolási jegyzőkönyvet. Júlia asszony azt mondja, fél szembenézni az igazsággal.

A Bors nagy, összefoglaló cikkéből kiderül, hogy az elmúlt egy évben hogyan alakult Berki Mazsi és Barki Krisztián édesanyja, Júlia asszony kapcsolata. A lap információi szerint egy évvel Berki Krisztián halála után az egykori labdarúgó celeb édesanyja megnézheti a fia boncolási jegyzőkönyvét. 

Hamarosan itt lesz a fiam halálának az első évfordulója. Felfoghatatlan, hogy már egy év eltelt. Hatodikán kimegyek hozzá a temetőbe, mi mást csinálhatnék? Találkozom majd Mazsival és az unokámmal, és végre belenézek azokba a papírokba. Azt beszéltük meg, hogy megnézhetem, és megtudhatom végre a pontos okokat

– mondta Júlia asszony. Hozzátette: bár sok találgatás napvilágot látott, és beszélnek mindenfélét az emberek azzal kapcsolatban, mi okozta a fia halálát, de úgy gondolja, más érzés lesz a saját szemével látni.

Nehéz lesz, de muszáj szembenéznem az igazsággal. Hátha valamiféle megnyugvást kapok ettől. Nem tudom. Félek is az igazságtól, de érzem, hogy muszáj lesz szembenéznem vele

– tette hozzá a tavaly május 6-án meghalt celeb édesanyja.

Három héttel Berki halála után a Fókusznak nyilatkoztak ismerősei, találgatva, miért halt meg, egyikük azt mondta, szerinte „a depresszió ölte meg”. A Fókusz toxoikológust és kardiológust is megszólaltatott a váratlan haláleset ügyében.

 

Nyitókép: Fókusz

 

#Bulvár#Berki Mazsi#berki krisztián#boncolási jegyzőkönyv#gyász

Címlapról ajánljuk