Bulvár

Schumacher Vanda Los Angelesből vette észre, hogy egy idegen férfi a budapesti lakásában tartózkodik

rtl.hurtl.hu

2023. április 17. 12:23

A műsorvezető szinte sokkot kapott a látványtól.

Schumacher Vanda két hónapra Los Angelesbe költözött, hogy feltöltődjön távol a megszokott, itthoni közegétől. A műsorvezető azonban meglepő felfedezést tett a minap: egy idegen férfi költözött budapesti lakásába, amire barátnője egy Tinderen talált fotóval hívta fel a figyelmét.

Ezt most küldte az egyik barátnőm. Én nem tudom milyen mátrixban élünk, de az hogy lehet, hogy ez a 30 éves, Bon nevezetű csávó, az én lakásomba van, otthon? Az az én lakásom, az az otthonom

– mesélte Vanda a rémisztő történetet 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában.

A társkeresőn talált képen egy fiatal férfi látható egy luxusmárka bevásárlótáskáival a háttérben. A helyszínül szolgáló ingatlan pedig nemcsak hasonlít a műsorvezető otthonára, hanem konkrétan az a lakás, amiről a fotón látható konyharuha is árulkodik. Vanda csak egyetlen magyarázatot talált az esetre: a családja valószínűleg kiadhatta lakását, amíg ő Amerikában tartózkodik.

Mondjuk azt a rakat Guccit otthagyhatná, ha már ott van. A konyharuhát elviheti

– viccelődött a lány, akinek később felcsillant a szeme, amikor belátta: nem is néz ki rosszul a titokzatos idegen, és így legalább a megismerkedéssel járó nehézségeket is megspórolhatná. Ráadásul a férfi láthatólag rendben tartja lakását, és az influenszer szerint még az sem kizárt, hogy mire hazaér, finom főzttel várja őt.

Lehet, megtartom

– zárta meghökkentő történetét Vanda.

Nyitókép: ValóVilág / RTL

#Bulvár#schumacher vanda#lakás#idegen

Címlapról ajánljuk