Bulvár

„Megtudtam, milyen egyedül lenni” – Schell Judit így jutott túl a válásán

rtl.hurtl.hu

2023. április 13. 13:06

A színésznő és exférje, Schmied Zoltán már jó pár éve különváltak, Schell Judit ráadásul még külföldre is költözött a hír bejelentése után. Nemrég arról mesélt, mi segítette át a legnehezebb időszakain.

2020 végén derült ki, hogy Schell Judit és Schmied Zoltán válnak. Sokan pletykálták, hogy már jóval a bejelentés előtt szétmentek. Ráadásul a színésznő akkor úgy döntött, hogy gyermekeivel elhagyja az országot.

A költözés valószínűleg már önmagában is gyógyító hatású lehetett, azonban nem ez volt az egyetlen, ami átsegítette a mélypontokon:

Hogyha az embernek a magánéletében van valami probléma, akkor általában a szakmájába menekül. És ez nekem akkor meg is volt, mert mi valamivel korábban – mondjuk nem sokkal – mentünk szét Zolival.

Állítása szerint a színház segített neki túllendülni a nehezén – olvasható a Best magazinban:

Az egy terápiás közeg, még akkor is, ha csak vígjátékokat játszunk… De nagyon érdekes, mert az első válásomnál azért volt olyan színdarab, amiben egyértelműen fel lehetett dolgozni azokat a traumákat. Egy vígjátékban sokkal nehezebb. De ettől még húz ki, nem hagy benne az önsajnálatban.

Egy idő után azonban a színház már önmagában nem volt elég terápia, ezért úgy döntött, hogy Spanyolországba költözik. Visszamenekült a magánéletébe, és örült neki, hogy végre az ő döntése volt, hogy magányos lesz.

Megtudtam, milyen egyedül lenni, azaz magammal lenni. Mert addig nem volt rá lehetőségem… Illetve nem is az! Hanem inkább igényem nem volt. Mostanra már megszerettem.

Persze, a külföldi élete sem volt mindig örömteli, hiszen megviselték a történtek:

A mélyben Spanyolországban voltam. Ültem a világ egyik legszebb helyén a tengerparton a napsütésben, a hálószobámból a végtelen vizet láttam, és közben arra gondoltam, hogy vége a világnak.

– nyilatkozta a We Love Budapestnek, és azt is hozzátette, hogy azóta szerencsére már túl van a mélyén.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#schell judit#schmied zoltán#válás#Külföld#utazás#terápia#színház

Címlapról ajánljuk