Bulvár

Harry herceg magányosan megy apja koronázására, Meghan nem vesz részt a ceremónián

rtl.hurtl.hu

2023. április 12. 17:54

Egyelőre nem tudni, pontosan miért nem lesz ott Sussex hercegnéje az eseményen.

Hosszas találgatások után kiderült: Harry herceg végül elmegy III. Károly koronázásra, de Meghan Markle, Sussex hercegnéje nem vesz részt a ceremónián – írja a BBC a Buckingham-palota közleménye alapján.

A történet apropója, hogy bár III. Károly meghívta a koronázásra fiát és feleségét, mostanáig húzták a hivatalos választ. Mint most kiderült, Harry herceg egyedül vesz részt a történelmi eseményen, amit május 6-án tartanak, és amin több mint kétezer vendéghez lesz jelen a Westminster apátságban.

Ez lesz az első alkalom, hogy Harry a királyi családdal együtt mutatkozik bestseller memoárjának megjelenése óta. A Spare című könyve betekintést engedett a család feszült belső viszonyaiba, többek között emiatt sem volt világos eddig, hogy részt vesz-e apja koronázásán.

Egyelőre nem tudni, pontosan miért nem lesz ott Meghan az eseményen.

Állítólag közrejátszik az is, hogy aznap lesz fiuk, Archie negyedik születésnapja, akivel jelenleg az Egyesült Államokban élnek. Néhány napon belül megjelenik egy új könyv az új brit uralkodóról, de a veterán királyi tudósító, Robert Jobson nem csak Károly királyról írt a kötetben, hanem édesanyja haláláról és háborúskodó fiairól, Vilmos és Harry hercegről is. A könyv egyik legkomolyabb állítása, hogy a királynő halála előtti órákban a Harry által támasztott feltételezések „sokkolták” a királyi családot.

Nyitókép: Neil Hall / MTI / EPA

#Bulvár#harry herceg#iii.károly#brit#király#koronázás

Címlapról ajánljuk