Bulvár

Katy Perry durván beszólt neki, feladta a tehetségkutatót az egyik versenyző

rtl.hurtl.hu

2023. április 4. 14:44

Nem mindenki érti a viccet.

Sara Beth Liebe, az American Idol tehetségkutató egyik versenyzője bejelentette, hogy kiszáll a műsorból, miután Katy Perry illetlen megjegyzést tett rá – írja a Page Six.

Sara 25 éves kora ellenére már 3 gyerek édesanyja, ami annyira meglepte a zsűrit, hogy Katy Perrytől még egy meglehetősen fura megjegyzés is kicsúszott. Amikor megtudta, hogy Sara 3 gyerekes anyuka, felállt és ájulásközeli állapotot imitált. A versenyző megjegyezte, hogy ha Katy Perry felfekszik az asztalra, akkor valószínűleg ő is el fog ájulni, mire Katy visszaszólt:

Drágám, te már így is túl sokat feküdtél az asztalon!


A megszólalása sokakat felháborított, és számon kérték rajta, hogy a nőknek támogatniuk és erősíteniük kellene egymást, nem pedig beszólogatni. Sara TikTok-videóban mesélt az esetről:

Kínos volt, hogy ez bekerült a tévébe, és bántott is

– mondta a versenyző.

@sarabethliebe

Well. I didnt think id be making this video, but i just wanted to say a couple things since im being flooded with articles and comments/messages about this.

♬ original sound - Sara Beth

 

Az eset a legutóbbi adásban folytatódott, ahol Sara feladta a versenyt, arra hivatkozva, hogy szeretne hazatérni a gyerekeihez. A zsűritagok próbálták meggyőzni róla, hogy maradjon, még Katy Perry is szerette volna lebeszélni a távozásról:

Sara Beth, tudom, hogy az élet ijesztő. Azt is tudom, hogy könnyebb elsétálni, mint átélni az elutasítást. De azt is tudom, hogy egy hatalmas lehetőségről mondanál le. Ne felejtsd el, hogy önmagad szeretete épp olyan erős, mint az anyai szeretet. Ne add fel a versenyt

– mondta a versenyzőnek, aki úgy volt vele, hogy mivel szerinte nem fogja megnyerni a versenyt, akár haza is mehet.

A zsűritagok biztatása ellenére Sara úgy döntött, hogy egyelőre a gyerekei mellett van a helye, és feladta a tehetségkutatót.

Nyitókép: Eric McCandless / ABC / Getty Images

#Bulvár#katy perry#beszólás#tehetségkutató#anya#versenyző#feladás

Címlapról ajánljuk