Bulvár

Kiengedte a bíróság Andrew Tate-et és testvérét a börtönből

rtl.hurtl.hu

2023. március 31. 21:55

Házi őrizetbe kerültek mind a ketten.

Kiengedte a börtönből és egyúttal elrendelte Andrew Tate és testvére, Tristan házi őrizetét a bukaresti fellebbviteli bíróság. Szintén kiengedték két vádlott-társukat, Georgiana Naghelt és Luana Radut is az előzetes letartóztatásból – írja a BBC.

A bíróság ezzel megszüntette azt a több mint egy hete hozott döntést, aminek értelmében börtönben kellett volna maradnia mind a négy gyanúsítottnak április végéig. Az ügyvédjeik már akkor azzal érveltek, hogy elegendő lenne számukra a házi őrizet is.

A fivéreket két román nővel együtt december végén vették őrizetbe emberkereskedelem, nemi erőszak, valamint nők szexuális kihasználására létrehozott bűnszervezet alapításának gyanújával. Tate és testvére tagadja, hogy bármilyen törvénysértést követtek volna el.

A hatóságok szerint a brit állampolgárságú Tate testvérek nőket kényszerítettek arra, hogy szexvideókon szerepeljenek. A BBC azt írja, hogy legalább havi 10 ezer eurót kellett keresniük.

Nyitókép: Rendőrök kísérik Andrew Tate amerikai influenszert (b) és fivérét, Tristant egy bukaresti bíróságra. Fotó: MTI/EPA/Robert Ghement.

#Bulvár#andrew tate#bukarest#börtön#letartóztatás

Címlapról ajánljuk