Bulvár

Gregor Bernadett és Varga Viktor között megvan a kémia: Vannak is „élményeim” vele

rtl.hurtl.hu

2023. március 30. 10:19

Az énekes tiniként a színésznő meztelen fotóit bújta.

Gregor Bernadett és Varga Viktor közös estre készülnek. A Meztelen igazság április 13-án kerül bemutatásra a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban. Bár az énekes és a Jászai Mari-díjas színésznő látszólag messze áll egymástól, a közös munka során megtalálták a közös hangot.

Mi ketten két különböző világ vagyunk, de abszolút a jó értelemben! Viktor egy extrém figura, egy polihisztor, aki számára nem léteznek tabuk, a zenélésben sem. Soha eszembe nem jutott volna, hogy jó párost alkothatnánk a színpadon

– mesélte Bernadett a Best magazinnak. Hiába tűz és víz a személyiségük, Gonda László meglátott bennük valamit. Mindketten rábólintottak a felkérésre, és máris kezdetét vette a próbafolyamat, ahol világossá vált számukra, hogy megvan a kémia közöttük, és a különbözőségük miatt elfogadásra tanítják egymást.

Varga Viktor ráadásul korábbról is ismerte Gregort: tiniként apja szekrényének felső polcán talált rá a magazinra, aminek címlapján ő szerepelt.

Ő egy legendás nő! Tehetséges, a nevére felkapják az emberek a fejüket. Emellett világ életében vonzó volt. Vannak is „élményeim” vele. Az elsőre tisztán emlékszem, tini voltam, és apukám szekrényének titkos felső polcán leltem rá arra a címlapra, amin ő szerepelt... Ezt neki is elmondtam az első találkozásunkkor, és noha erősen fogalmaztam, láthatóan nem vette rossz néven. Na például ez is hűen tükrözi azt, hogy mi várható a Meztelen igazságtól

– árulta el Viktor, amire így reagált Bernadett:

Most mondjam, hogy a fizikai meztelenségről nem tudunk újat mutatni, mondani?

Nyitókép: Reggeli / RTL és Soós Lajos / MTI

#Bulvár#gregor bernadett#varga viktor#színház

Címlapról ajánljuk