Videó

Így reagált Nemcsák Károly arra, hogy Kulka János a Nemzet Színésze lett

Fehér IstvánFehér István

2024. május 7. 13:13

„Nagyon szeretem Jánost, örülök, hogy ő kapta” – ezt mondta Nemcsák Károly az RTL-nek arról, hogy Kulka Jánost választották a Nemzet Színészének. A Jászai Mari-díjas színészt és a József Attila Színház igazgatóját arról is kérdeztük, mit szól ahhoz, hogy a Nemzeti Színházból egymás után távoznak a színészek, köztük Udvaros Dorottya is. 

Néhány napja írtuk meg, hogy az Index információ szerint több színész is távozik a Nemzeti Színházból: Udvaros Dorottya mellett a súlyos balesetet szenvedett Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia sem tér már vissza, mellettük Barta Ágnes és férje, Mészáros Martin, illetve Szép Domán és Szabó Sebestyén László is felmondott, Farkas Dénes pedig már korábban távozott. Rajtuk kívül két színésznő gyermeket vár, ők egy ideig szintén nem fognak játszani – írta a lap.

Udvaros Dorottya a Magyar Hangnak adott interjújában közölte, hogy már nem tagja a Nemzeti Színháznak, miután Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg a szerződését. A színház később azt mondta, hogy nem bontották fel a színésznő munkaszerződését – Udvaros Dorottya erre reagálva közölte, hogy ez nem igaz.

Udvaros Dorottya távozásával az RTL Híradó is foglalkozott:


Kulka János pedig így tudta meg, hogy a Nemzet Színészének választották:

#Videó#nemcsák károly#kulka jános#udvaros dorottya#Kultúra#színház#nemzeti színház#nemzet színésze#ma

Címlapról ajánljuk